logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رئیس کمیته امداد کشور خبر داد

اختصاص بیش از ۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای اشتغال مددجویان

اختصاص بیش از ۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای اشتغال مددجویان
بختیاری گفت: ۴ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای اشتغالزایی و توانمندسازی مددجویان کمیته امداد در نظر گرفته شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  عصر امروز با حضور رئیس کمیته امداد کشور، استاندار و فرماندار همدان، مدیرکل کمیته امداد استان همدان، مدیرکل بنیاد مسکن استان همدان و تعدادی از مدیران ۴۰۰ واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد که در سیل سال گذشته خسارت دیده و بازسازی شده است، به بهره‌برداری رسید.

رئیس کمیته امداد کشور در حاشیه افتتاح این واحدها ضمن تبریک روز جهانی قدس اظهار کرد: یکی از استان‌هایی که تعدادی از مساکن مددجویی در سیل سال قبل دچار خسارت شد، استان همدان بود که این واحدها مورد بازسازی قرار گرفت.

سید مرتضی بختیاری بیان کرد: در استان همدان بیش از ۲ هزار مسکن مددجویی از سیل خسارت دید که یک‌هزار و ۱۰۰ مورد باید بازسازی می‌شد که سال قبل ۵۰۰ واحد بازسازی و افتتاح شد‌.

وی با اشاره به اینکه امروز نیز به صورت همزمان ۴۰۰ واحد بهره‌برداری شد بیان کرد: مابقی واحدها نیز تا اوایل تیرماه به بهره‌برداری می‌رسد.

رئیس کمیته امداد کشور در ادامه در خصوص محرومیت‌زدایی مددجویان نیز بیان کرد: کمیته امداد بجز سالمندان، افراد از کار افتاده و بیماران صعب‌العلاح که مادام‌العمر تحت حمایت هستند، برنامه توانمندسازی دارد.

وی با بیان اینکه ۴ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در زمینه اشتغال اعطا می‌شود افرود: ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات نیز در زمینه اشتغال روستایی در نظر گرفته است.

بختیاری با بیان اینکه ۲۰۰ هزار شغل در سال ۹۹ باید ایجاد شود تصریح کرد: در سال ۹۸، ۱۷۵ هزار و ۹۰۰ شغل از سوی کمیته امداد ایجاد شد که بر این اساس ۴۰ درصد ایجاد اشتغال کشور را به خود اختصاص داد.

وی با بیان اینکه کمیته امداد در باب فرهنگ‌سازی نیز فعالیت دارد افزود: تلاش بر این است که افراد زیر پوشش بتوانند از ظرفیت‌های ایجاد شده استفاده کرده و روی پای خود بایستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه