logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در گفت‌وگو با مدیرکل تأمین اجتماعی کرمانشاه مطرح شد؛

دلایل عدم اعمال افزایش حقوق جدید برای برخی کارگران

دلایل عدم اعمال افزایش حقوق جدید برای برخی کارگران
حمیدرضا قاسمی توضیحاتی را در زمینه عدم اعمال افزایش حقوق جدید برای برخی کارگران ارائه کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا قاسمی در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی مرصاد درباره عدم اعمال افزایش حقوق جدید در پرداختی به برخی کارگران، اظهار داشت: هنگامی که کارفرمایان لیست حق بیمه را ارائه می‌دهند در صورتی که افزایش حقوق سال جدید را اعمال نکنند جریمه خواهند شد.

وی افزود: اگرچه سازمان تأمین اجتماعی آماده دریافت اطلاعات مرتبط با حداقل حقوق مشاغل مختلف است اما هنوز این امر محقق نشده و پرداختی‌ها بر اساس حقوق سال ۹۸ انجام می‌شود.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان کرمانشاه تصریح کرد: کارگران نگران نباشند زیرا ما به التفاوت افزایش حقوق توسط کارفرما به آنها پرداخت می‌شود و مشکلی در زمینه وجود ندارد.

قاسمی گفت: در گذشته نیز در ماه‌های ابتدای سال مبنای پرداخت حقوق سال قبل بود و پس از یک و یا دو ماه افزایش حقوق اعمال می‌شد امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا این روند اندکی طولانی‌تر شده است.

وی عنوان کرد: کارگرانی که هنوز افزایش حقوق جدید در پرداختی به آنها تغییری نداشته می‌توانند به واحد نام‌نویسی یا درآمد یا کارشناسان مشاوره در چهار شعبه تأمین اجتماعی مراجعه کنند.

این مسئول بیان داشت: در صورتی که کارفرمایی حقوق کارگران را کسر کند سازمان تأمین اجتماعی برای وی جریمه‌های سنگینی در نظر خواهد گرفت که البته کارفرمایان به قانون تأمین اجتماعی واقف هستند و حداقل حقوق کارگران را رعایت می‌کنند.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه بازرسی از کارگاه‌ها به این منظور نیز انجام می‌شود، افزود: این بازرسان حین بازرسی از کارگاه‌ها، تعداد روزهای مورد نیاز برای بیمه و نیز پرداختی به کارگران را درج می‌کنند و اگر مغایرتی با لیست ارائه شده توسط کارفرما وجود داشته باشد کارفرما جریمه و متضرر خواهد شد.

قاسمی با تاکید بر اینکه در حال حاضر در اعمال حقوق جدید کارگران اندکی تأخیر وجود دارد، گفت: کارفرمایان پس در دریافت میزان حداقل حقوق، تغییرات را در لیست مربوطه ارائه می‌کنند درغیر این صورت متحمل جریمه‌های سنگین می‌شوند.

وی عنوان کرد: کارفرمایان مجبور هستند دغدغه حق بیمه و افزایش حقوق کارگران را داشته باشند تا مشمول جریمه‌های سنگین نشوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه