logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

از سوی شهرداری رفسنجان؛

دومین جشنواره عکس دختران و بانوان برپا می شود

دومین جشنواره عکس دختران و بانوان برپا می شود
شهردار رفسنجان از برپایی دومین جشنواره و نمایشگاه عکس «از چشم دختران ببینیم» در آستانه میلاد حضرت معصومه (س) و روز دختران خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا عظیمی زاده در گفتگو با خبرنگاران از برپایی دومین جشنواره و نمایشگاه عکس «از چشم دختران ببینیم» در آستانه میلاد حضرت معصومه (س) و روز دختران خبر داد.
شهردار رفسنجان با بیان اینکه بخشی از خدمات شهرداری ها به مردم انجام برنامه ها و اقدامات فرهنگی و اجتماعی می باشد، اظهار کرد: جشنواره ها و رویدادهای فرهنگی و هنری می تواند نقش مهمی در مشارکت و همراهی شهروندان با مدیریت شهری داشته باشد.
وی با بیان اینکه دومین دوره جشنواره عکس دختران در آستانه میلاد فرخنده حضرت معصومه (س) برپا می شود، گفت: خوشبختانه سال گذشته استقبال بسیار خوبی از این رویداد فرهنگی اجتماعی شد و خاطره خوشی از جشنواره در اذهان و عموم شهروندان به جای ماند.
مهندس عظیمی زاده با اشاره به اینکه رویدادهای فرهنگی و هنری منجر به کشف و شکوفایی استعدادهای جدید و نو خواهد شد، افزود: امیدواریم این دوره از جشنواره نیز همچون گذشته با کیفیت و اقبال عمومی مواجه گردد و بتوانیم در جلب مشارکت حداکثری بانوان و دختران که بخش مهمی از جامعه را تشکیل می دهند، موفق عمل کنیم.
لازم به توضیح است که دومین جشنواره و نمایشگاه عکس «از چشم دختران ببینیم» به همت مدیریت فرهنگی اجتماعی و فرهنگسرای رسانه شهرداری از اول خرداد تا ششم تیر ماه برگزار می شود.

25 خرداد؛ آخرین مهلت شرکت در دومین جشنواره عکس بانوان

بهناز شریفی دبیر جشنواره و نمایشگاه عکس دختران، با ابراز قدردانی از تمامی شرکت کنندگان و دست اندرکاران دوره پیشین جشنواره، گفت: خوشبختانه سال گذشته با استقبال بسیار خوبی از سوی دختران و بانوان استان کرمان و سراسر کشور مواجه شدیم و آثار بسیار خوبی به دبیرخانه راه پیدا کرد.

وی با بیان اینکه جشنواره در دو بخش دوربینی و موبایلی برپا می شود، از افزودن بخش ویژه «کرونا و قرنطینگی از نگاه بانوان» در این دوره خبر داد و تصریح کرد: شرکت در جشنواره برای تمامی بانوان و دختران از سراسر کشور و در تمامی رده های سنی آزاد بوده و هر شرکت کننده می تواند حداکثر پنج اثر در هر یک از سه بخش به جشنواره ارسال نماید.

شریفی با اشاره به محورهای جشنواره عکس «از چشم دختران ببینیم»، افزود: علاقمندان برای شرکت در این رویداد فرهنگی و اجتماعی می توانند آثار خود را در یک یا چند محور نقش زن در شهر، دغدغه های دخترانه، زن از نگاه جامعه و  دختران و امید به زندگی تهیه و ارسال کنند.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط بحرانی کرونا امسال نمایشگاه به صورت مجازی برگزار خواهد شد و آثار راه یافته به نمایشگاه در صفحه اختصاصی فرهنگسرای رسانه در فضای مجازی به نمایش گذاشته می شوند.

بهناز شریفی یاد آور شد: علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ارتباط با دبیرخانه می توانند همه روزه (به جز ایام تعطیل) با شماره 34208363 – 034 از ساعت 9 تا 12 تماس گرفته و یا به نشانی @rafsanjanmedia در شبکه های اجتماعی مراجعه کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه