logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

فرمانده انتظامی مازندران:

نیروی انتظامی اجازه تعبیر رویاهای باطل دشمنان را نمی‌دهد

نیروی انتظامی اجازه تعبیر رویاهای باطل دشمنان را نمی‌دهد
سردار مرتضی میرزایی گفت: نیروی انتظامی با برخورداری از حمایت همه جانبه مردم ایران در اجرای قاطعانه مأموریت ها و دفاع از دستاوردهای ارزشمند انقلاب، اجازه عرض اندام و تعبیر رویاهای باطل دشمنان را نخواهد داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار مرتضی میرزایی در گفت و گو با خبرنگار بلاغ با اشاره به تحریم نیروی انتظامی از سوی دولت و وزارت خزانه‌داری آمریکا، تصریح کرد: تحریم های اخیر دولت مستکبر آمریکا علیه نیروی انتظامی، همچون تحریم های بین المللی و نفتی علیه ملت مظلوم ایران، نشانه درایت و رشادت های جوانمردانه سربازان ولایت در مسیر استقلال، آزادی و آرمان های انقلاب اسلامی، امام راحل و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) است.

وی افزود: جان بر کفان نظام و ولایت همواره با توکل بر قدرت لایزال الهی و با اطاعت از فرامین و رهنمودهای مقام عظمای ولایت و فرماندهی معظم کل قوا در دفاع از حقوق مردم و این مرز و بوم، خاری در چشم دشمنان و توطئه گران نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده اند و با دلاوری های خود همواره موجب خشم دشمنان نظام اسلامی ایران شده اند.

فرمانده انتظامی مازندران ادامه داد: بی شک این اقدامات حربه‌ای نخ‌ نما شده و فاقد ارزش و تأثیر است و نشان می دهد که نیروی انتظامی در مسیر درست حرکت کرده و مدافع ارزش های اسلامی است و این تهدید ها و تحریم ها نه تنها موجب عقب نشینی و کوتاه آمدن سربازان ولایت نمی‌شود، بلکه عزم آنان را در دفاع از حقوق مردم و تمامیت ارزی کشور جزم تر خواهد کرد.

میرزایی خاطرنشان کرد: بی‌تردید باور و اراده نیروی انتظامی در پیاده‌‌سازی تدابیر و فرامین رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) یک تکلیف شرعی و دینی است که با برخورداری از حمایت همه جانبه مردم ایران در اجرای قاطعانه مأموریت ها و دفاع از دستاوردهای ارزشمند انقلاب با همراهی و هم افزایی سایر نیروهای مسلح، اجازه عرض اندام و تعبیر رویاهای باطل دشمنان را نخواهد داد.

وی گفت: ارتقای نظم و انضباط پایدار اجتماعی و امنیت انتظامی فراگیری کشور حاصل تلاش بی‌وقفه و روحیه جهادی کارکنان جان برکف این نیروی مومن، انقلابی، متعهد و مردمی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,

فرمانده انتظامی مازندران با اشاره به اینکه دشمن به دنبال ایجاد و تشویق اختلافات داخلی بین گروه‌های متفاوت سیاسی، مردم و مسئولان است، هشدار داد: ناکارآمد نشان دادن نظام، ناکارآمدی حکومت دینی، نارضایتی مردم و ایجاد شک و تردید از استراتژیک‌ها و راهبرد‌های دشمنان بوده، که باید مردم همانند همیشه هوشیار باشند.

,

این مسئول اظهار کرد: با حفظ وحدت و انسجام و ترجیح‌دادن منافع ملی بر منافع حزبی و گروهی می‌توان پاسخ محکمی به افکارات شوم دشمنان بدهیم.

میرزایی حرکت بر مدار قانون و رعایت اصول نظام را مهم برشمرد و تاکید کرد: باید همواره در برابر هجمه‌های دشمنان مقابله کرده و سطح بینش سیاسی و آگاهی مردم توسط نخبگان و دانشگاهیان افزایش یابد.

,
,
,

وی ادامه داد: با وجود نیروهای انقلاب هرگز خواب و خیال آشفته دشمن برای از بین بردن انقلاب اسلامی ایران تعبیر نخواهد شد.

,

فرمانده انتظامی مازندران با اشاره به اینکه نیروهای مسلح دژ مستحکم این کشور هستند، گفت: نیروی انتظامی در کنار نیروهای مسلح مصمم به دفاع از تمامیت ارضی کشور هستند و لحظه‌ای و ذره‌ای از خطوط قرمز خود عقب‌نشینی نمی‌کنند.

انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه