logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

همت بانوان بسیجی در راه مقابله با کرونا؛

زنان بلوچ برای مقابله با کووید ۱۹پیش قدم شدند/تولید ماسک و دستکش در کارگاه های جهادی دلگان

زنان بلوچ برای مقابله با کووید ۱۹پیش قدم شدند/تولید ماسک و دستکش در کارگاه های جهادی دلگان
بانوان بلوچ شهرستان دلگان در قالب گروه های جهادی با راه اندازی کارگاه تولید ماسک و دستکش برای مقابله با ویروس کرونا پش قدم شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، خبر شیوع ویروس کرونا که در کشورمان پیچید ، اغلب مردم جهت مقابله با آن برای خرید مواد ضدعفونی و مایع دستشویی، ماسک و دستکش های در داروخانه ها و هر جایی که گمان می بردند که این اقلام موجود است به تکاپو افتادند.

اما گروهی از مردم که با همت و غیرتی مثال زدنی راه دومی را در پیش گرفتند و آن هم تولید این اقلام توسط خود را در پیش گرفتند، بانوان بسیجی بلوچ شهرستان دلگان جز این گروه بودند که با راه اندازی دو کارگاه در منازل خود ، به تولید ماسک و دستکش پرداختند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,

, ,

 

,

تولید ماسک و دستکش در کارگاه های جهادی دلگان

بامری مدیر کارگاه گروه جهادی محمد رسول الله(ص) در گفتگو با خبرنگار ما، بیان کرد: از ابتدای فروردین ماه کار تولید ماسک و دستکش در این کارگاه خانگی را با چند نفر از بانوان بسیجی بلوچ آغاز کردیم.

وی ادامه داد: در ابتدای راه تولید این اقلام با معضلات و مشکلات بسیار زیادی دست و پنجه نرم می کردیم چرا که تاکنون در این زمینه هیچگونه تجربه خاصی نداشتیم.

مدیر این کارگاه اضافه کرد: از سویی با توجه به اینکه شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب به جهش تولید نامگذاری شده بود و از سویی به نیاز شدید منطقه به ماسک و دستکش، درصدد شدیم که تولید ماسک و دستکش را آغاز کنیم.

بامری تصریح کرد: در نخستین روزهای فروردین ، بانوان بسیجی بلوچ شهرستان دلگان با تلاش و کوشش و همت خود روزانه ۲۰۰ دستکش و ماسک تولید می کردند.

وی گفت: ۱۸ نفر بانوی بلوچ در این کارگاه به صورت جهادی مشغول به تولید ماسک و دستکش هستند، گروهی به کار دوخت ، گروهی کار برش پارچه، گروهی هم دوخت و همچنین عده ای کار ضدعفونی و بسته بندی آن را انجام می دهند.

مدیر این کارگاه عنوان کرد: پایین بودن ولتاژ برق کارگاه که موجب خاموش شدن کولرها می شود، چوبی لای چرخ های خیاطی تولید دستکش شده است که از مسئولان تقاضا داریم تا نسبت به رفع این معضل اقدام کنند.

بامری خاطرنشان کرد: ما بانوان بسیجی بلوچ تا زمان رخت بستن این بیماری خطرناک و تا زمانی که به ماسک نیاز است، این اقلام را تولید و هیچگاه میدان مقابله با کرونا را خالی نخواهیم کرد.

انتهای پیام/

, تولید ماسک و دستکش در کارگاه های جهادی دلگان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه