logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

در دیدار شهردار جویبار با وزیر میراث فرهنگی مطرح شد؛

بازگشت امید به اولین موزه تخصصی کُشتی جهان در جویبار

بازگشت امید به اولین موزه تخصصی کُشتی جهان در جویبار
همت محمدنژاد گفت: شهرداری جویبار جهت قدردانی از زحمات این قهرمانان ورزشی اقدام به خرید خانه تاریخی تقوایی برای ساخت اولین موزه تخصصی کشتی جهان کرده است که برای تکمیل آن نیازمند حمایت وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از این پروژه هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ،  همت محمدنژاد دوشنبه شب در دیدار با مونسان وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اظهار کرد: شهر جویبار شمالی‌ترین شهر مازندران با جاذبه‌ها گردشگری کم‌نظیری در حوزه‌های مختلف یک ظرفیت بی‌بدیلی است که در این سال‌ها از چشمان سرمایه‌گذاران دورمانده است.
 
وی یکی از ظرفیت‌های کم‌نظیر و مغفول مانده گردشگری در این شهر را توریست ورزشی بیان کرد و گفت: جویبار به‌واسطه قهرمانان ورزشی در رشته‌های مختلف به‌ویژه کشتی آزاد در جهان شناخته‌شده است.
 
شهردار جویبار تصریح کرد: به دلیل وجود قهرمانان ورزشی و مربیان توانمند و سازنده
بسیاری از علاقه‌مندان به کشتی برای فراگیری تکنیک‌های این رشته از نقاط مختلف کشور به شهرستان جویبار مهاجرت یا سفر می‌کنند.
 
محمدنژاد با اشاره به اینکه شهرداری جویبار نیز برای قدردانی از زحمات این قهرمانان ورزشی اقدام به خرید خانه تاریخی تقوایی برای ساخت اولین موزه تخصصی کشتی جهان کرده است که برای تکمیل آن نیازمند حمایت وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از این پروژه هستیم.
 
وی بابیان اینکه برای تکمیل این موزه به 10 میلیارد تومان اعتبار نیاز است گفت: امیدواریم با همکاری و حمایت وزیر محترم میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی این پروژه تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.
 
شهردار جویبار همچنین به احداث منطقه تفریحی و گردشگری در حاشیه جمعه‌بازار اشاره و عنوان کرد: شهر جویبار با توجه به وسعت جمعیتی نیازمند پارک و تفرجگاه مناسب است که با توجه به داشتن رودخانه سیاهرود در کنار پل تاریخی جمعه‌بازار می‌توان منطقه تفریحی و گردشگری ایجاد کرد که شایسته مردم نجیب جویبار باشد.
 
در این دیدار علی‌اصغر مونسان وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آمادگی خود را برای همکاری در تکمیل موزه تخصصی کشتی و احداث منطقه تفریحی و گردشگری در کنار جمعه‌بازار جویبار اعلام کرد.

انتهای پیام/
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه