logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

اطلاعیه/

آمادگی کامل ناجا جهت برقراری نظم و امنیت ماه محرم

آمادگی کامل ناجا جهت برقراری نظم و امنیت ماه محرم
فرماندهی انتظامی استان همدان به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان اطلاعیه ای را صادر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح الوند، در متن این اطلاعیه آمده است:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح الوند,

ان الحسین مصباح الهدی و سفینه النجاه

,

ماه محرم ، ماه پیروزی خون بر شمشیر و ماه عشق و عدالت، ماه جوانمردی و جان سپاری است و عاشورا نیز همه شور و اشتیاق و جان نهادن بی شکوه و شکایت است. این ماه، ماه حسین (ع) است که فلسفه شهادت او و یاران با وفایش چراغ راهی است برای انسان هایی که راه سعادت و کمال را در اندیشه دارند.

,

به همین مناسبت همزمان با فرارسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان ، انتظامی استان همدان افتخار دارد همگام و همسو با ملت شریف و بزرگ ایران اسلامی در پاسداری از اهداف و ارزش های متعالی شریعت محمدی و برقراری نظم و امنیت مطلوب با یاری و مشارکت دیگر نهادهای اجتماعی به خصوص هیأت های عزاداری و شهروندان محترم وظایف قانونی خود را در جهت تأمین نظم و امنیت عمومی به نحو احسن به انجام برساند. برای تحقق این امر انتظامی استان رعایت موارد زیر را ضروری دانسته و توصیه می نماید:

,

1- پرهیز از انحرافات و خرافات دینی و بدعت ‌های شرعی نظیر قمه زنی، راه اندازی کاروان علامت کشی و استفاده از تمثال های منتصب به ائمه معصومین (ع).
2- عدم استفاده از آلات و ادوات موسیقی به استثنای طبل و سنج مرسوم.
3- جلوگیری از ایجاد راه بندان و اختلال در عبور و مرور در هنگام عزاداری و حرکت هیأت ها و لزوم همکاری با پلیس یاران محرم حاضر در دسته‌های سوگواری.
4- رعایت کردن زمان معین برای فعالیت هیأت ها و حسینیه ها حداکثر تا ساعت 24 که در صورت ادامه آن می بایست بلندگوی بیرون قطع شود.
5- لزوم توجه به اصول ایمنی به منظور جلوگیری از حوادث ناخوشایندی از قبیل سرقت، آتش سوزی، اتصال برق، نشت گاز و ضرورت استفاده از تجهیزات و امکانات ایمنی مانند کپسول اطفای حریق.
6- تاکید بر رعایت ارزش ها و معیارهای گرانبهای مکتب اسلام و حماسه عاشورا از جمله امر به معروف و نهی از منکر.
7- همکاری همه جانبه و گسترده با خدمتگزاران نیروی انتظامی استان همدان در راستای ایجاد نظم و امنیت و جلوگیری از وقوع جرایم و آسیب های اجتماعی و جلوگیری از ایجاد گره های ترافیکی.
8- نماز ظهر عاشورا و روز سوم در میدان امام خمینی (ره)مورد توجه ویژه هیأت های محترم قرار گرفته و هنگام اقامه نماز از نواختن طبل، سنج و مدیحه سرایی خودداری شود.
9- عدم ذبح احشام و نذورات در مسیرهای اصلی و رعایت اصول بهداشتی.
10- از نصب هر گونه داربست در سطح سواره رو و معابر عمومی جداً خودداری نمایید.
11- در روزهای تاسوعا، عاشورا و روز سوم از آوردن وسایل نقلیه شخصی به محدوده مرکزی شهر خودداری گردد.
12- به جهت حفظ سلامت عزاداران از تردد و حرکت دسته جات و هیأت های عزاداری در بلوارها و مسیرهای تندرو خودداری گردد.
13- ضمن توجه به موضوعات امنیتی ، در صورت برخورد با هرگونه اشیاء و یا افراد مشکوک، مراتب را سریعاً به مرکز فوریت های پلیسی 110 و عوامل انتظامی مستقر در سطح شهر اطلاع دهید.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

ضمناً مرکز فوریت های پلیس 110 برای رسیدگی به نیازهای فوریتی و پلیسی و دریافت اخبار و اطلاعات به صورت شبانه روز در خدمت شما شهروندان گرامی می باشد.

,

یادآوری می گردد سامانه 197پلیس پاسخگو (مرکز نظارت همگانی) آمادگی لازم جهت پاسخگویی به مطالبات مردم عزیز و شریف استان به طور شبانه روز در خصوص انتقاد،پیشنهاد،تقدیر و ... را دارد.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه