هر دم از این باغ بری می رسد:

تبلیغ بی‌حجابی و رقص و آواز در قالب گروه گردشگری در شهرستان کلاله+ تصاویر

تبلیغ بی‌حجابی و رقص و آواز در قالب گروه گردشگری در شهرستان کلاله+ تصاویر
اما برخی اماکن گردشگری، علی رغم آشنایی با قوانین، برای جذب مخاطب خود دست به هر کاری ولو کارهایی که نه با قوانین کشور همخوانی داشته باشد و نه با موازین اسلامی مطابقت داشته باشد، می زنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گلستان ما، توسعه گردشگری و بوم گردی موجب توسعه ماطق زیبا ولی ناشناخته و محروم کشور شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلستان, ما,

ایجاد اشتغال پایدار در قالب فضاهای جدید گردشگری که درآمد پایداری نیز برای جوانان ایجاد کرده امری بسیار پسندیده است.

,

جوانان با ارائه طرحهای گردشگری می توانند مجوزات لازم را گرفته و اقدام به جذب گردشگر کنند.

,

آنچه مشخص است ، جذب گردشگر در قالب موافقت نامه ها و اساس نامه های ویژه ای باید باشد که در قانون هم برای آن تعریفات لازم ثبت شده است.

,

نظارت با این شغلهای گردشگری طبق قانون تعریف شده و این شغلها برای جذب مخاطب باید در قالبهای تعریف شده اقدام کنند و نباید از این قالبها خارج شوند.

,

اما برخی از این افراد ، علی رغم فهم مطلب و آشنایی با قوانین ، برای جذب مخاطب خود دست به هر کاری ولو کارهایی که نه با قوانین کشور همخوانی داشته باشد و نه با موازین اسلامی مطابقت داشته باشد می کنند.

,

تصاویر زیر مربوط به یک شرکت گردشگری در شرق گلستان است که با انتشار فیلم و تصاویر رقص زنان و مردان با البسه نامناسب و رعایت نکردن شئونات اسلامی و انتشار این فیلمها در فضای مجازی سعی در جذب مخاطب کرده است و ظاهر مطالب منتشر شده مدیر فضای مجازی این شرکت نشان دهنده این است که انتخاب این شرکت برای گردشگری یعنی آزاد بود و هر گونه رفتار کردن و عدم رعایت موازین شرعی و قانونی!؟

,

, ,

, ,

, ,

آیا ادارتی که مجوزات لازم را به این شرکتهای گردشکری داده اند، تبلیغات این شرکتها را نمی بینند؟
اگر نمی بینند، که بد به حال داشتن چنین مدیرانی و اگر می بیننند و می دانند، وای به حال ما با چنین مدیرانی!

,
,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه