در گفت‌وگو با بخشدار کوهنانی عنوان شد؛

خطر آتش‌سوزی بیخ گوش متمرکزترین انارستان ایران/ نیروی‌های مردمی و بسیج برای اطفاء حریق وارد عمل شدند+عکس

خطر آتش‌سوزی بیخ گوش متمرکزترین انارستان ایران/ نیروی‌های مردمی و بسیج برای اطفاء حریق وارد عمل شدند+عکس
بخشدار کوهنانی از آتش‌سوزی در مراتعی که در نزدیکی انارستان زیر تنگ سیاب کوهدشت هستند خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا یاسر فرهادی در گفت‌وگو با سفیر‌افلاک، اظهار داشت: ساعاتی پیش مراتع و مناطق جنگلی ورودی تنگ‌سیاب کوهدشت دچار حریق شده است که توسط نیروهای مردمی، بسیج، دهیاران، آتش‌نشانی و منابع طبیعی مهار شد.


وی افزود: منطقه ای که دچار حریق شده، صعب‌العبور است و شیب تندی دارد، حضور به موقع نیروها برای اطفاء مانع گسترش آتش سوزی شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر‌افلاک,
,
,
,


بخشدار کوهنانی با اشاره به اینکه به همراه معاونت عمرانی استاندار لرستان و فرماندار کوهدشت در محل حریق حضور داریم، عنوان کرد: متاسفانه امکانات مناسبی برای اطفای حریق در این شرایط نداریم و ضعف در این زمینه به چشم می‌خورد.

,
,


وی تصریح کرد: از کشاورزان محترم درخواست داریم کاه و کلش باقیمانده غلات در زمین را آتش نزنند، زیرا علاوه براینکه موجب آلودگی هوا و عدم حاصلخیزی خاک می شود، احتمال سرایت آتش‌سوزی به دیگر مزارعی که فعلا محصول خود را برداشت نکرده اند را دارد.

,
,


گفتنی است ساعاتی پیش مزارع روستای سپیده گل‌گل و در نزدیکی منطقه پریان کوهدشت دچار حریق شده بود که با حضور به موقع نیروهای مردمی و آتش‌نشانی مهار شد.

,
,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه