logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

قالیباف:

زندگی امام صادق(ع) درس قدرتمند شدن در عین مبارزه با دشمنان است

زندگی امام صادق(ع) درس قدرتمند شدن در عین مبارزه با دشمنان است
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: زندگی پربرکت امام صادق علیه السلام، درس عملیاتی قدرتمند شدن در عین مرزبندی با دشمنان و مبارزه با آنهاست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدباقر قالیباف در سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق علیه السلام در صفحه شخصی خود در اینستاگرام به مناسبت سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) نوشت: «زندگی پربرکت امام صادق علیه السلام، درس عملیاتی قدرتمند شدن در عین مرزبندی با دشمنان و مبارزه با آنهاست.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ع),

متن کامل این یادداشت به شرح زیر است:

, متن کامل این یادداشت به شرح زیر است:,

«بر ماست که در روز شهادت غریب مدینه، رئیس مذهب جعفری، مظهر مبارزه سیاسی علیه طاغوت، دانشمند بی‌بدیل، نمونه تقوا و انسانیت حضرت امام جعفر صادق علیه السلام، اهداف و راهبردهای ایشان در مبارزه با دشمنان را ترویج کنیم و آن را در زندگی اجتماعی خود به کار ببندیم.

,

بسیاری از خطوط زندگی پربرکت و درخشان امام جعفر صادق علیه السلام برای ما همچنان ناشناخته است؛ قدرت شگفت‌انگیز ایشان در استمرار خط جهاد، مقاومت و مبارزه که خط مشترک حرکت تمامی ائمه بوده است مثال‌زدنی و درس‌آموز است. شیعیان به خصوص در زمانی که فشار مستکبرین برای در هم شکستن جبهه حق در اوج خود قرار دارد باید از زندگی ایشان برای کادرسازی، تربیت نیروهای توانمند و متفکر، قدرت‌گیری علمی، کار جهادی تشکیلاتی و نظام‌مند و همچنین دفاع از اصول اعتقادی خود درس بیاموزند. زندگی امام و راهبردهای ایشان، درس عملیاتی قدرتمند شدن در عین مرزبندی با دشمنان و مبارزه با آنهاست.

,

رهبر معظم انقلاب سال‌ها پیش درباره زندگی حضرت تمام جعفر صادق و لزوم شناخت بیشتر راهبردهای مبارزاتی ایشان فرموده‌اند: «امام صادق علیه‌السلام در اواخر دوران بنی‌امیه، شبکه‌ی تبلیغاتی وسیعی را که کار آن، اشاعه‌ی امامت آل‌علی علیه‌السلام و تبیین درست مسأله‌ی امامت بود، رهبری می‌کرد؛ شبکه‌ای که در بسیاری از نقاط دوردست کشور مسلمان، به ویژه در نواحی عراق و خراسان، فعالیت‌های چشمگیر و ثمربخشی درباره مسأله‌ی امامت عهده‌دار بود، ولی این تنها یک روی مسأله و بخش ناچیزی از آن است. موضوع تشکیلات پنهان در صحنه زندگی سیاسی امام صادق علیه‌السلام و نیز دیگر ائمه علیهم‌السلام، از جمله مهم‌ترین و شورانگیزترین و در عین حال مجهول‌ترین و ابهام‌آمیزترین فصول این زندگینامه‌ی پرماجراست».

, مسأله,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه