با انجام آزمایش های موفقیت آمیز
نخستین الکتروموتور ضدانفجار کشور در جوین ساخته شد
نخستین الکتروموتور ضدانفجار جایگاههای CNG کشور در کارخانه ماشینهای الکتریکی شهرستان جوین طراحی و ساخته شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رستمی، مدیرعامل کارخانه ماشینهای الکتریکی شهرستان جوین گفت: با انجام آزمایش های موفقیت آمیز اخیر این مجموعه توانست نخستین الکتروموتور ضدانفجار جایگاه های CNG کشور را طراحی، تولید و با موفقیت آزمایش کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,رستمی با بیان اینکه این فناوری در اختیار 5شرکت بزرگ اروپایی و چند ملیتی است گفت: با ساخت این الکتروموتور کشورمان به جمع معدود کشورهای صاحب این فناوری وارد شد.
وی با اشاره به نیاز جایگاه های CNG به سالانه حدود یکهزار الکتروموتور ضدانفجار گفت: ما در مجموعه ماشینهای الکتریکی جوین توانایی ساخت و تولید این تعداد الکتروموتور را داریم.
مدیرعامل کارخانه جمکو جوین با اشاره به ساخت الکتروموتورهای ضدانفجار در این مجموعه گفت: تولیدات ما در موتورهای فوق سنگین مورد نیاز صنایع نفت و گاز و پتروشیمی است و از سال93 این توانایی در ساخت این الکتروموتورهای ضدانفجار فراهم شده و امروز نیز موفق به ساخت و آزمایش نوع دیگری از این الکتروموتورها برای جایگاه های CNG شدیم و در مجموع سالانه از خروج میلیون های دلار ارز از کشور جلوگیری کرده و خواهیم کرد.
رستمی بر اعتماد به محصولات این مجموعه از سوی مسئولان و دست اندرکاران صنایع مختلف تاکید کرد و گفت: محصولات ما از نظر کیفی از نوع اروپایی خود چیزی کم ندارد و گواه این مطلب اخذ استانداردهای اتحادیه اروپا برای تولیدات مهم همچون الکتروموتور های ضدانفجار است.
منبع: صداوسیما
انتهای پیام/
رستمی با بیان اینکه این فناوری در اختیار 5شرکت بزرگ اروپایی و چند ملیتی است گفت: با ساخت این الکتروموتور کشورمان به جمع معدود کشورهای صاحب این فناوری وارد شد.
,وی با اشاره به نیاز جایگاه های CNG به سالانه حدود یکهزار الکتروموتور ضدانفجار گفت: ما در مجموعه ماشینهای الکتریکی جوین توانایی ساخت و تولید این تعداد الکتروموتور را داریم.
,مدیرعامل کارخانه جمکو جوین با اشاره به ساخت الکتروموتورهای ضدانفجار در این مجموعه گفت: تولیدات ما در موتورهای فوق سنگین مورد نیاز صنایع نفت و گاز و پتروشیمی است و از سال93 این توانایی در ساخت این الکتروموتورهای ضدانفجار فراهم شده و امروز نیز موفق به ساخت و آزمایش نوع دیگری از این الکتروموتورها برای جایگاه های CNG شدیم و در مجموع سالانه از خروج میلیون های دلار ارز از کشور جلوگیری کرده و خواهیم کرد.
,رستمی بر اعتماد به محصولات این مجموعه از سوی مسئولان و دست اندرکاران صنایع مختلف تاکید کرد و گفت: محصولات ما از نظر کیفی از نوع اروپایی خود چیزی کم ندارد و گواه این مطلب اخذ استانداردهای اتحادیه اروپا برای تولیدات مهم همچون الکتروموتور های ضدانفجار است.
,منبع: صداوسیما
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه