logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در گفتگو با معاون عمرانی استاندار مطرح شد؛

آخرین وضعیت تامین اعتبار پروژه ملی پاتاوه-دهدشت

آخرین وضعیت تامین اعتبار پروژه ملی پاتاوه-دهدشت
عزیز فیلی با اشاره به تامین اعتبار محور پاتاوه به دهدشت توسط دولت، گفت: تلاش داریم محور ارتباطی پاتاوه به دهدشت تا پایان سال به بهره برداری برسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو با پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس در خصوص آخرین وضعیت محور ارتباطی پاتاوه-دهدشت گفت: محور ارتباطی پاتاوه به دهدشت از پروژه های مهم  استان بوده که مورد پیگیری دفتر رهبر معظم انقلاب بوده و  با توجه به اینکه از مصوبات سفر رهبری به استان است، از حساسیت بالایی برخوردار است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

عزیر فیلی تاکید کرد: تلاش داریم تا پایان سال این محور ارتباطی را زیر بار ترافیک قرار داده و به اتمام برسد.

,

وی با اشاره به بازدید نمانیده رئیس سازمان برنامه و بودجه از این محور ارتباطی عنوان کرد: اعتبار مورد نیاز این پروژه 250 میلیارد تومان است که تاکنون 60 میلیارد تومان به این پروژه اختصاص داده شده، و دولت قول داده است بقیه اعتبار یعنی 190 میلیارد تومان دیگر را در  طی چند ماه  تامین کند.

,

فیلی در پایان گفت: هرچند پیمانکار پروژه پاتاوه به دهدشت قرارگاه خاتم الانبیاء است، اما وزارت راه و شهرسازی موظف شده است که ماهانه با تشکیل جلسه در محل کارگاه و همچنین پیگیری جدی توسط استانداری استان این محور ارتباطی  تا پایان سال به بهره برداری برسد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه