logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دستگیری 170 نفر از سرشبکه های اصلی قاچاق مواد مخدر

دستگیری 170 نفر از سرشبکه های اصلی قاچاق مواد مخدر
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با بیان اینکه دستگیری سرشبکه های اصلی قاچاق مواد مخدر از راهبردهای جدی این پلیس است از دستگیری 170 نفر از عناصر اصلی و قاچاقچیان مواد مخدر خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ مجیدکریمی به تشریح اقدامات پلیس مبارزه با مواد مخدر پرداخت و گفت: در سال 1398 ، 813 هزار کیلوگرم انواع مواد مخدر توسط پلیس کشف شد،این کشفیات صرفا مربوط به اقدام و عملکرد پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا است؛ در حالی که میزان کشفیات مواد افیونی در سال 98 در کل کشور 950 هزار کیلوگرم بوده که تریاک در صدر کشفیات ناجا است.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه بزرگترین تولید کننده مواد مخدر یعنی افغانستان در همسایگی کشور ما وجود دارد با آسیب های متفاوتی در این حوزه مواجهه ایم؛ براساس اخبار گزارش شده و بررسی های صورت گرفته، به طور متوسط سالانه 10 هزار تن انواع مواد مخدر در افغانستان کشت و تولید می شود که بخش اعظمی از آن مرفین و هروئین است که به مقصد کشورهای اروپایی و غربی ترانزیت می شود.

سرهنگ کریمی با بیان اینکه در مبارزه با مواد مخدر عزم جدی و راسخی داریم، عنوان کرد: تمرکز بر کاهش دسترسی به مواد مخدر در کشور از اولویت های اساسی ما است از طرف دیگر دستگیری عناصر اصلی قاچاق و ترانزیت آن و همچنین برخورد با خرده فروشان را با اجرای طرح های مختلف دنبال می کنیم.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا بیان کرد: دستگیری سرشبکه های اصلی قاچاق مواد مخدر از راهبردهای جدی این پلیس است به طوری که سال 98 ، 170 نفر از عناصر اصلی و قاچاقچیان را با شیوه و شگردهای پلیسی و اطلاعاتی و در تعامل با سایر پلیس های تخصصی همچون مرزبانی ، پلیس های آگاهی و امنیت ناجا شناسایی و دستگیر کردیم.

انتهای پیام/ا

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه