logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

قالیباف:

هرکجا مردم در صحنه باشند به موفقیت خواهیم رسید

هرکجا مردم در صحنه باشند به موفقیت خواهیم رسید
رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن تأکید بر ضرورت تقویت روحیه جهادی و مردمی‌سازی اقتصاد، گفت: هرکجا مردم در صحنه باشند به موفقیت خواهیم رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدباقر قالیباف در گردهمایی اعضای قرارگاه جهادی امام رضا (ع) و تجلیل از خانواده شهدای مدافع حرم و سلامت ضمن تاکید بر ضرورت توجه به فرهنگ جهادی در کشور، یادآور شد: زمانی که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید، مهمترین هدفی که جوانان مدنظر داشتند، کار جهادی با دغدغه پیشرفت کشور بود.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این آهنگ با سرعت و به شکل منظمی هر روز در کشور گسترده‌تر شد؛ تا اینکه تهاجم حزب بعث و صدام جنایتکار شکل گرفت. اولویت‌های جوانان جهادی تغییر کرد و همه آنان با همان روحیه و نیت‌های خالصانه به سمت میدان های نبرد روانه شدند.

وی با بیان اینکه روحیه جهادی از دوران دفاع مقدس یک ذخیره عظیم برای کشور به شمار می‌آید، افزود: اما پس از دوران دفاع مقدس  این روحیه آنطور که باید و شاید در مسیر اصلی خود قرار نگرفت تا اینکه رویش‌های بعدی انقلاب اسلامی و جوانان تازه نفس از راه رسیدند و فرهنگ جهادی پس از چندین سال مجدداً در کشور احیا شد.

 قالیباف تاکید کرد: امروز به عنوان یک خدمتگزار که در مجلس شورای اسلامی توفیق خدمتگزاری دارم، تلاش داریم با همان روحیه جهادی به دنبال تحول در چارچوب وظایف تعریف شده مجلس باشیم و گام های مهمی در جهت حل مشکلات مردم به ویژه در حوزه اقتصادی، برداریم.

رئیس قوه مقننه کشورمان چهار رویکرد شفاف سازی، هوشمندسازی، کارآمدسازی و مردمی سازی را شاخصه های تحول دانست و تصریح کرد: این موارد باید در کنار هم و بدون تقدم و تأخر صورت گیرد.

وی خطاب به نیروهای جهادی و مردمی که دل در گرو ایران اسلامی دارند، تاکید کرد: اگر ما موضوعات را مردمی نکنیم و مردم پای کار نباشند به موفقیت نخواهیم رسید. در همین موضوع کنترل ویروس کرونا، شاهد بودیم که با حضور مردم در صحنه چگونه این مسئله کنترل شد، اگر مردم در صحنه باشند مانند دفاع مقدس به موفقیت، پیروزی، عزت و افتخار دست خواهیم یافت.

قالیباف یادآور شد: امروز اگر می خواهیم در حوزه اقتصادی مشکلات مردم حل شود، باید مردم به ویژه جوانان و مخصوصاً جوانان جهادی را در عرصه وارد کنیم. این مسیر ما در مجلس شورای اسلامی خواهد بود و من دست نیاز به سمت جوانان جهادی دراز خواهم کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: اگر یک کار جهادی سازمان یافته و سیستماتیک با تلاش مجاهدانه و با استفاده از همه ظرفیت ها برای حل مشکلات مردم صورت گیرد، قطعاً به موفقیت دست خواهیم یافت.

وی ادامه داد: مطمئن باشید این حرکت در مجلس با همراهی همه نمایندگان و کمک بخش های دولتی و خصوصی و همچنین حضور تشکل‌های مردمی انجام خواهد شد و کشور در مسیر کار، تلاش و فعالیت قرار خواهد گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه