logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

تناقض در رفتاربرخی ازکشورهای 1+5

تناقض در رفتاربرخی ازکشورهای 1+5
علی اکبر ولایتی رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: رفتار برخی از کشورها در گروه 1+5 کاملا دوگانه است و آنان درصدد فشار وارد کردن به ایران هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ایرنا، علی اکبر ولایتی عصر سه شنبه در دیدار «وانگ چون» دبیر خلع سلاح چین و نماینده این کشور در گروه 1+5 و مذاکرات هسته ای با ایران افزود: تناقض در رفتارهای برخی از کشورهای گروه 1+5 در مورد کشورهای مختلف مشهود است که به نظر می رسد باید تلاش کرد مذاکرات هسته ای در چارچوب مناسب به پیش رود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


رییس مرکز تحقیقات استراتزیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری دیدار خود با وزیر وقت خارجه چین در زمان مسوولیتش در وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی ایران در سال 1981 میلادی گفت: از آن زمان تا کنون روابط دو کشور بسیار گسترده شده است.

ولایتی با بیان اینکه روابط تهران - پکن از اهمیت زیادی برخوردار است، افزود: به تعبیر رهبر معظم انقلاب دو کشور باید روابط استراتژیک داشته باشند.

وی ادامه داد: ایران و چین پروژه های مشترک زیادی دارند که می تواند در آینده از رشد روزافزونی برخوردار شود.

رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: طی سال گذشته ملاقات های مختلفی بین روسای جمهوری دو کشور و مقامات عالی رتبه صورت گرفته که بسیار مثبت بود و می تواند نقطه عطفی در روابط تهران - پکن محسوب محسوب شود.

ولایتی اظهارداشت: در ارتباطات ایران و چین هیچ محدودیت و سقفی برای توسعه روابط قائل نیستم.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه