صراط اسلام آبادغرب منتشر کرد؛
گاف بزرگ و تأمل برانگیز جامعه دانشگاهی استان کرمانشاه
به نظر می رسد بعضی ها مقاله را با چغاله اشتباه گرفته اند، البته یک وجه مشترک دارند که چغاله روی میز دست فروشهای بازار با قیمت ارزان برای همه کس قابل خریداری است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از اسلام آبادخبر و به نقل از پایگاه خبری صراط اسلام آبادغرب ،بنابر شواهد و قرائن بدست آمده برخی اشخاص به ظاهر با تحصیلات عالی که اسم استاد را در برخی از دانشگاه های استان کرمانشاه ، به یدک می کشند و متاسفانه در سالهای اخیر عده ای از آنها نیز بعنوان استاد نمونه به جامعه دانشگاهی معرفی شده اند، با یک عمل ناشیانه و به دور از اخلاق حرفه ای و علمی اقدام به کپی برداری و نشر آثار علمی دیگران بنام خود در ژورنال های بی اعتبار و بعضا" فاقد صلاحیت علمی نموده اند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, اسلام آبادخبر , پایگاه خبری صراط اسلام آبادغرب ,این افراد استادنما توانسته اند از غفلت مسئولین و اهل علم سوء استفاده نمایند و با سرقت مقاله های علمی و چاپ آن بنام خودشان هم پز استادی شان را بالا ببرند هم پول های کلانی را به جیب بزنند.
این اساتید بی سواد که بعضا" نام برخی از مسئولین بلند پایه استان در آن دیده می شود ، ضمن خدشه دار نمودن سابقه علمی و پژوهشی کشور با نشر اینگونه مقالات حتی به بیت المال در اختیار دانشگاهها رحم نکرده اند.
علاوه بر آن برای ارضای میل پول پرستی خود به زحمت پژو هشگرانی که شبانه روز زحمت کشیده اند تا یک مقاله علمی تولید کنند، خیانت نموده و عملا" آثار علمی ایشان را سرقت نموده اند.
به راستی مسئول این سهل انگاری کیست؟
نظارت بر تخلف یا جلوگیری از بروز اینگونه تخلفات و سرقت های علمی وظیفه کدام سازمان یا ارگان می باشد؟
این افراد ساده لوح که در زیر سایه غفلت مسئولین اقدام به این عمل شنیع نموده اند فقط پول آنرا در نظر گرفته اند ولی نمی دانند ممکن است دست ضد انقلاب و دشمنان قسم خورده ایران اسلامی در پشت این پرده باشد!
به راستی اگر چنین باشد و ضد انقلاب این مقاله های علمی تقلبی و کپی برداری شده ، که در ژورنال های اروپائی و آمریکائی چاپ شده اند ، را برای زیر سوال بردن اعتبار تولید علمی ایران در جهان را دستاویز قرار دهد، چه بر سر مقام علمی ایران می آید؟!
باز هم مسئول کیست؟!
به نظر عوام جرم این افراد خیلی بالاتر از مفسدان اقتصادی و دزدان و اختلاس گران میلیاردی است؟ حال قضاوت و پیگیری با مسئولین غافل است؟
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه