logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سخنگوی سازمان آتش نشانی قم خبر داد:

مصدومیت جزئی دو کارگر در حریق بیمارستان مادر قم

مصدومیت جزئی دو کارگر در حریق بیمارستان مادر قم
مسئول روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی قم با اشاره به مصدومیتدجزئی دو کارگر در حادثه حریق بیمارستان مادر گفت: با ورود تیم بررسی آتش نشانی قم به محل حادثه مسائل بررسی می شود و علت حادثه در روزهای آینده اعلام خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید کریمی  با اشاره به آتش سوزی بیمارستان در حال ساخت "مادر" در گفتگو با خبرنگار قم فردا، اظهار داشت: راس ساعت ۲۰ و ۴۸ دقیقه شب گذشته خبر آتش سوزی در بیمارستان در حال ساخت مادر در واقع در پردیسان به مرکز فرماندهی آتش نشانی قم اعلام شد بلافاصله خودروهای عملیاتی به محل حادثه اعزام شدند.

وی گفت: حریق در یکی از اتاق‌های کارگاهی در طبقه ۱ بیمارستان رخ داده بود که بر اثر سرایت به سقف های کاذب باعث گسترش حریق شده بود.

کریمی تصریح کرد: خوشبختانه با حضور ۱۱ خودرو عملیاتی و 40 آتش نشان  در محل حادثه  حریق اطفا شد و اجازه سرایت به طبقات داده نشد.

مسئول روابط عمومی آتش نشانی قم افزود بر اثر دود زدگی در کلیه طبقات فوقانی آتش نشانان به محل‌های فوقانی نیز جهت بازگشایی و خروج مسیر های دود به طبقات فوقانی اعزام شدند و خوشبختانه مسیر دود به سرعت باز شد.

وی ادامه داد: دو نفر از کارگران پیمانکاران بیمارستان در حال ساخت مصدومیت جزئی داشتند که توسط آتش نشانان از محل خارج شده و تحویل نیروهای اورژانس شدند.

کریمی تاکید کرد: برق منطقه پردیسان جهت ایمنی نیروهای آتش نشانی با هماهنگی اداره برق برای دقایقی قطع شد حریق به صورت کامل اطفاء شده و محلی نیز امن شده است و همکاران من محل را تخلیه کردند.

مسئول روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی قم در پاسخ به سوال که علت حادثه چه بود؟ گفت: با ورود تیم بررسی آتش نشانی قم به محل حادثه مسائل بررسی می شود و علت حادثه در روزهای آینده اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا، ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه