امام جمعه عنبرآباد:
دشمنان از طریق اسیدپاشی می خواستند واژه امر به معروف و نهی از منکر را خدشه دار کنند
امام جمعه عنبرآباد گفت: اسید پاشی که در اصفهان اتفاق افتاد در آستانه ماه محرم بود و دشمنان این واژه را مورد هدف قرار دادند تا از این طریق امربه معروف و نهی منکر را خدشه دار کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیرجنوب از کرمان؛ حجة الاسلام مصطفی دشت آبادی امام جمعه عنبرآباد در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان عنبرآباد گفت: در عظمت امربه معروف و نهی از منکر همین بس که امام حسین (ع) تمام زندگی اش را به کربلا بیاورد و در آنجا قیامش برای حفظ دین و امربه معروف ونهی از منکر بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرجنوب از کرمان؛,امام جمعه عنبراباد بیان داشت: آیات و روایات زیادی در اهمیت فریضه مهم امربه معروف ونهی از منکر وجود دارد و امسال در این هفته جایگاه بسیار خاصی دارد.
,وی افزود: اسید پاشی که در اصفهان اتفاق افتاد در آستانه ماه محرم بود و دشمنان این واژه را مورد هدف قرار دادند تا از این طریق امربه معروف ونهی منکر را خدشه دار کنند.
,وی افزود: دشمنان می خواستند از این طریق جلوی امر به معروف ونهی از منکر گرفته شود و دشمن با برنامه ریزی این حرکت را انجام دادند.
,دشت آبادی تصریح کرد: اگر در جامعه ای امربه معروف و نهی منکر ترک شود بدان برآن جامعه مسلط خواهند شد ،دعا مستجاب نمی شود،باران و برکت نازل نخواهد شد.
,وی گفت: دشمن همچنان درصدد است با حربه های خاص مردم را از این فریضه مهم دور کنند تا در این امر مهم کسی وارد نشود و امربه معروف از بین برود.
,امام جمعه عنبرآباد بیان داشت: مهمترین مسئله در امربه معروف تذکر لسانی است و افرادی که در این وادی وارد می شوند باید آموزش های لازم را ببینند تا دشمن در میدان مشکلاتی را ایجاد نکنند.
,وی بیان داشت: تمام کسانی که در عنبرآباد ماهواره دارند شناسایی شدند و در این مدت تذکر کتبی داده شود و این تذکر کتبی می تواند تاثیر گذار باشد تا مردم ماهواره های خود را جمع آوری کنند.
,دشت آبادی گفت: متاسفانه بعضی از بی بندباری ها در جامعه منشا آن در ماهواره است که اگر خانواده ها بخوبی معضلات ماهواره را بدانند دیگر استفاده نخواهند کرد.
,وی همچنین از مسئولین ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان خواست اهمیت و جایگاه فرضیه مهم امر به معروف و نهی از منکر را برای مردم تبیین کنند.
,انتهای پیام/ه
]
ارسال دیدگاه