اهدای 5 هزار جلد از کتابهای ارزشمند دکتر حسن احمدی گیوی به کتابخانه عمومی کوثر

اهدای 5 هزار جلد از کتابهای ارزشمند دکتر حسن احمدی گیوی به کتابخانه عمومی کوثر
معاون فرماندار کوثر گفت: 5 هزار جلد از کتاب های ارزشمند دکتر حسن احمدی گیوی توسط خانواده این بزرگوار به کتابخانه عمومی شهرستان کوثر اهدا شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از کیویمیز، طیب امینی در چهارمین جلسه انجمن کتابخانه عمومی شهرستان کوثر که در محل فرماندار کوثر برگزار شد ؛ در سخنانی لزوم اسفاده از کتابخانه های موجود، توجه به امر کتاب خوانی، تبلیغ فواید این مقوله در زمینه های فرهنگی و علمی و دینی و بارور سازی پتانسیل های کتابخانه های دیجتال را از اهم دغدغه های این انجمن بر شمرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, کیویمیز،,

این مسئول در ادامه خاططر نشان کرد: 5 هزار جلد از کتاب های ارزشمند دکتر حسن احمدی گیوی توسط خانواده این بزرگوار برای استفاده فرهنگیان و علاقه مندان به مطالعه کتاب به کتابخانه عمومی شهرستان کوثر اهدا شده است که امید می رود با هدف بها دادن به ارزش فرهنگ کتابخانی در این شهرستان روز به روز فرهنگ کتابخوانی در جامعه احیا شود.

,

سیده لیلا موسوی، رئیس کتاخانه عمومی شهرستان کوثر هم در ادامه بیان کرد: با همکاری ها و تعامل بین مسئولین و ادارات ذی ربط فرهنگی در شهرستان می توان در نهادینه کردن فرهنگ کتاب و کتاب خوانی بین خانواده ها آنها را در امر کتابخوانی و بازدید از کتابخانه و استفاده موثر از آن یاری کرد.

,

وی با تاکید بر اهمیت ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی خاطرنشان کرد: وظیفه همه فرهیختگان، دانش آموزان، دانشجویان و همه نهادهای فرهنگی است که در اشاعه، گسترش و تقویت هرچه بیشتر موضوع کتاب و کتابخوانی اهتمام ورزند.

,

انتهای خبر/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه