logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

از حمایت ویژه از سینماها تا نیم بها شدن بلیت در پنج روز هفته

از حمایت ویژه از سینماها تا نیم بها شدن بلیت در پنج روز هفته
تعلق گرفتن فروش فیلم‌ها به مدت سه ماه به سینماها، کمک هزینه 100 میلیونی، مشروط کردن اکران آنلاین، پرداخت قبض سینماها توسط سازمان سینمایی و نیم‌بها شدن بلیت‌ها از مصوبات یازدهمین جلسه کارگروه بررسی آسیب‌های کرونا در سینما هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی، در این جلسه مقرر شد از تاریخ اول مرداد لغایت اول آبان ۹۹ برای کلیه فیلم‌های ایرانی که با تایید شورای صنفی نمایش به چرخه اکران وارد شده‌اند، درآمد فروش آن‌ها تماما به سینما تعلق ‌گیرد و در پایان اکران، معادل فروش خالص آنان از سوی سازمان سینمایی به شرکت پخش پرداخت ‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

تک‌سانس‌ها یا اکران دوم از شمول این قاعده خارج خواهد بود.

,

همچنین به این فیلم‌ها یکصد میلیون تومان، کمک هزینه اکران تعلق ‌گیرد و برای دریافت وام 4 درصدی، به میزان فروش و حداکثر تا سقف 500 میلیون تومان به صندوق کارآفرینی امید معرفی شوند و چنانچه فروش فیلمی از 500 میلیون تومان بیشتر شد 100 میلیون تومان دیگر نیز بصورت بلاعوض اعطاء شود.

در این جلسه مقرر شد به منظور کنترل ترافیک و ایجاد تعادل در بازارهای مکمل و تا تشکیل شورای صنفی نمایش آنلاین، ورود فیلم‌ها به اکران آنلاین مشروط به نمایش حداقل دو هفته در سینماهای کشور باشد مگر با موافقت شوای صنفی نمایش.

ضمناً اکران فیلم‌های خارجی صرفاً تا حدی باشد که به تشخیص ستاد کرونا، مخل سینمای ملی نباشد.

پرداخت قبض برق سینماهای فعال حاضر در اکران از ابتدای مرداد ماه به مدت سه ماه توسط سازمان سینمایی از دیگر مصوبات این جلسه بود.

در این جلسه با اشاره به نامه رییس سازمان سینمایی به معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با رویکرد استمرار جریان تولید در سینمای کشور و جلوگیری از توقف آن، تثبیت اشتغال دست اندرکاران سینمایی، تقویت بازار سینمای ایران و جبران کاستی‌های بازار اکران مقرر شد جهت اجرایی شدن این بسته حمایت از هنرصنعت سینما پیگیری ویژه شود.

همچنین گزارشی از روند فعالیت سینماها در دوران کرونا ارائه شد که حسین انتظامی با تقدیر از مدیران و پرسنل سینماها برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سالن‌های سینما بر ادامه این روند جهت حفظ سلامت مخاطبان سینما تاکید کرد.

در این جلسه بنا به پیشنهاد دبیر شورای صنفی نمایش مقرر شد سینماها از روز شنبه  تا چهارشنبه نیم بها باشد.

در یازدهمین جلسه کارگروه بررسی آسیب های کرونا در سینما که با حضور رییس سازمان سینمایی برگزار شد علاوه بر معاونان سازمان ، منوچهر شاهسواری، سید غلامرضا موسوی، محمود اربابی، مرتضی شایسته (دبیر شورای صنفی نمایش) و محمد قاصد اشرفی(رییس انجمن سینماداران) حاضر بودند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه