logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

کارشناس مسائل سیاسی؛

برنامه مثلث شیطانی برای آشوب در لبنان

برنامه مثلث شیطانی برای آشوب در لبنان
کارشناس مسائل سیاسی در شهرستان لردگان گفت: لبنان یکی از بزرگترین حلقه های اتصالی محور مقاومت است و امروز نه تنها مسلمانان این کشور بلکه کل لبنان امنیت خود را مدیون حزب الله به رهبری سید حسن نصرالله می دانند و درواقع لبنان بدون حزب الله در بهترین حالت چیزی شبیه یمن یا لیبی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  جهانبین نیوز؛ محمد رضا عسکری ارمندی کارشناس مسائل سیاسی پیرامون انفجارهای گسترده 14 مرداد 99 در بندر بیروت پایتخت لبنان گفت: قطعا انفجار عظیمی که در لبنان رخ داد یک برنامه از قبل طراحی شده در اتاق فکر مثلث شیطانی (عبری، غربی، عربی)،  با هدف فروپاشی لبنان و محور مقاومت بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,   , جهانبین نیوز,

وی افزود: لبنان یکی از بزرگترین حلقه های اتصالی محور مقاومت است و امروز نه تنها مسلمانان این کشور بلکه کل لبنان امنیت خود را مدیون حزب الله به رهبری سید حسن نصرالله می دانند و درواقع لبنان بدون حزب الله در بهترین حالت چیزی شبیه یمن یا لیبی خواهد بود.

وی ادامه داد: انفجارگسترده 14 مرداد در بیروت با هدف تحت فشار قراردادن حزب الله لبنان طراحی و عملیاتی شد و از همان ابتدا حزب الله در تیتر نخست رسانه های غربی قرار گرفت تا با فرافکنی و فریب رسانه ای حزب الله را مقصر این حادثه بزرگ نشان دهند و در نتیجه دو دستاورد بزرگ کسب کنند: یکی افزایش نارضایتی عمومی که موجب فروپاشی و جنگ داخلی در لبنان شود و دیگری تحت فشار قرار دادن حزب الله و شکستن محور مقاومت در خاورمیانه که البته در هر دو مورد هم دچار توهم محاسباتی شدند.

کارشناس مسائل سیاسی گفت: لبنان ستون محور مقاومت است و شکستن این ستون برنامه اصلی محور عبری، عربی، غربی است در حادثه اخیر هم لبنان از همه جهات آسیب دید اما خطر بزرگتر رسانه های دشمن هستند که در صدد فریب مردم لبنان و مقصر نشان دادن حزب الله است.

عسکری ارمندی تصریح کرد: محور مقاومت باید هوشیار باشند و تمام قد از حزب الله و شخص حسن نصرالله حمایت کنند و البته کوچکترین تحرکات در منطقه خاورمیانه را رصد و زیر نظر بگیرند زیرا حادثه شبه اتمی در لبنان آغاز فصل جدید جنایت محور شیاطین است، البته قدرت محور مقاومت به تنهایی می تواند بسیاری از رژیم های جنایتکار مثل صهیونیست ها و رفقای خائن منطقه اش را از روی زمین محو کند.

وی در پایان افزود: با توجه به شرایط فعلی لبنان تنها حزب الله می تواند امنیت مردم این کشور را تامین کند و البته فرانسه و مکرون بجای دخالت در امور لبنان به فکر کشور بحران زده خود باشند چرا که مکرون توانایی اداره فرانسه و پاسخگویی به درخواست مسالمت آمیز جوانان فرانسوی را نداشته و در مقابل با استفاده از سلاح های جنگی و ریختن خون جوانان فرانسوی در باتلاق گیر افتاده بنابراین رفتن به لبنان، آسین بالا زدن برای این کشور و موضع گیری مداخلانه در امور کشور مستقل لبنان تنها نقش این کشور و متحدین شیاطینش در حادثه شبه اتمی بیروت را نشان می دهد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه