به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وزارت خارجه سودان روز سهشنبه اعلام کرد قصد دارد با رژیم صهیونیستی سازش کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
سخنگوی وزارت خارجه سودان که با شبکه اسکاینیوز مصاحبه میکرد، گفت: «دلیلی برای ادامه دشمنی میان سودان و اسرائیل وجود ندارد و در انتظار امضای توافق صلح با اسرائیل بر اساس منافع سودان هستیم.»
,
این مقام سودانی با اشاره به توافق امضا شده میان امارات و رژیم صهیونیستی گفت: «گام امارات درباره امضای توافق صلح با اسرائیل خط سیر صحیح برای باقی کشورهای عربی را ترسیم میکند و این اقدام شجاعانه بوده است.»
,
سخنگوی وزارت خارجه سودان مدعی شد که امضای توافق صلح با رژیم صهیونیستی برای این کشور آفریقایی منافعی را به همراه خواهد داشت.
,
وی همچنین از وجود ارتباط میان سودان و رژیم صهیونیستی خبر داد و مدعی شد که ارتباط با تلآویو منافع و مزایایی برای این کشور آفریقایی دارد.
,
انتهای پیام/.
]
ارسال دیدگاه