logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رانندگان نصف جهان همچنان سردرگم؛

نواقص استاندارد؛ علت تعطیلی همزمان 6 جایگاه CNG در اصفهان

نواقص استاندارد؛ علت تعطیلی همزمان 6 جایگاه CNG در اصفهان
در روزهای گذشته شش جایگاه سوخت CNG در استان اصفهان به طور همزمان به دلایل نواقص استاندارد و البته به دلیل ناهماهنگی‌ها غیرفعال شده بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ با گران شدن و سهمیه بندی بنزین، مصرف سوخت گاز در اولویت بسیاری از رانندگان و مالکان وسایل نقلیه به ویژه وسایل نقلیه عمومی قرار گرفته است. اما در هفته گذشته شاهد تعطیلی همزمان پنج جایگاه سوخت CNG درمرکز اصفهان و یک جایگاه در شهرکوهپایه بودیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از,  , صاحب نیوز, ؛ با گران شدن و سهمیه بندی بنزین، مصرف سوخت گاز در اولویت بسیاری از رانندگان و مالکان وسایل نقلیه به ویژه وسایل نقلیه عمومی قرار گرفته است. اما در هفته گذشته شاهد تعطیلی همزمان پنج جایگاه سوخت CNG درمرکز اصفهان و یک جایگاه در شهرکوهپایه بودیم.,

این تعطیلی‌ها در این ایام کرونایی که همه جا سفارش به عدم اجتماع جمعیت می‌شود موجب ایجاد تراکم جمعیت در سایر جایگاه‌های سوخت گیری CNG و ایجاد صف‌های طولانی برای سوخت گیری گاز شده بود. این اتفاق که در نوع خودش مثال زدنی بود، در شرایط امروز که مردم در فشار مسائل اقتصادی و معیشتی هستند هم حساسیت‌زا بوده و هم باری بر مشکلات مردم اضافه می‌کند.

,

خبرنگار صاحب نیوز به بررسی علت این مسأله پرداخت که متوجه شدیم این جایگاه‌های سوخت‌گیری CNG با دستور سازمان استاندارد تعطیل شده‌اند. اما حتی اگر این جایگاه‌ها ایراد و نواقص استانداری هم داشتند می‌شد مرحله به مرحله بازرسی، تعطیل، رفع ایراد وبازگشایی شوند و یک باره شاهد تعطیلی همزمان پنج جایگاه سوخت در مرکز استان نباشیم.

,

, , ,

روابط عمومی شرکت فرآورده‌های نفتی استان اصفهان در این رابطه در گفتگو با صاحب نیوز با اشاره به اینکه چهار جایگاه CNG در هفته گذشته در کلانشهر اصفهان به دلایل لزوم استانداردسازی و با توجه به دستورالعمل جاری توسط اداره استاندار تعطیل شده بود، اظهار کرد: گاز جایگاه‌های سوخت‌گیری ردانی، گلستان، شفق و همدانیان قطع شده بود که جایگاه های همدانیان و ردانی در تاریخ 99/5/28 راه اندازی و جایگاه‌های گلستان و شفق در آینده نزدیک فعال خواهد شد.

,

وی همچنین در رابطه با جایگاه‌های CNG سایر نقاط استان نیز گفت: جایگاه شهر کوهپایه و جایگاه لطیفی بدلیل استانداردسازی و تست مخازن برای مدت حداکثر 10 روز غیر فعال که پس از تست مخازن جایگاه ها فعال خواهد شد

,

روابط عمومی شرکت فرآورده‌های نفتی استان اصفهان تصریح کرد: جایگاه‌های سوخت باید به صورت سالیانه توسط اداره نمایندگان اداره استاندارد بازرسی شوند و گاهاً تعطیلی یک هفته‌ای جایگاه در طول این بازرسی‌ها اجتناب‌ناپذیر است چرا که گاهی لازم می‌شود مانند جایگاه کوهپایه مخازن آن برای تست هیدرواستاتیک به کارخانه منتقل شود و در آن‌جا پارامترهای استاندارد بر روی مخازن آزمایش شود و این فرایند مستلزم صرف وقت بوده و موجب تعطیلی یک هفته‌ای جایگاه می‌شود.

,

علی‌پور با بیان این که دو جایگاه کوهپایه و لطیفی ظرف یک هفته آینده بازگشایی خواهند شد، گفت: اقدامات مذکور و ملزم نمودن جایگاهها به استاندارد سازی جهت حفظ سلامت مراجعه کنندگان و ایمنی تجهیزات می باشد.

,

کارشناسان سازمان استاندارد می‌توانند بازدیدها و بازرسی‌های خود را طوری تنظیم کنند که یکباره شاهد تعطیلی همزمانی شش جایگاه سوخت در محدوده مرکزی استان نباشیم. توزیع مناسب زمان بازرسی از جایگاه‌های سوخت در طول سال می‌تواند به این مسأله کمک کند و البته این موضوع، چیزی نیست که استانداری اصفهان نیز نسبت به آن بی‌تفاوت باشد و با توجه به اهمیت آن باید با پیگیری این موضوع نسبت به عدم تکرار تعطیلی همزمان شش جایگاه سوخت در محدوده مرکی استان اصفهان اقدام کند.

,

بیش از ۱۶۰ جایگاه سی.ان.جی در استان اصفهان وجود دارد که از این بین 36 جایگاه در مرکز استان واقع شده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه