رئیس مرکز بهداشت و درمان جویبار عنوان کرد؛

جویبار در مسیر بهبود وضعیت کرونایی/ مردم همچنان پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند

جویبار در مسیر بهبود وضعیت کرونایی/ مردم همچنان پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند
مهدی فکوری گفت: شهرستان جویبار از حدود یک هفته گذشته تاکنون در وضعیت قابل قبولی قرار دارد که اگر همین روند ادامه پیدا کند و همچنان پروتکل‌ها رعایت شود از وضعیت قرمز خارج شویم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ،مهدی فکوری صبح امروز در جلسه ستاد مقابله با کرونا شهرستان جویبار با اشاره به وضعیت کرونا در این شهرستان اظهار کرد: جویبار از حدود یک هفته گذشته تاکنون در وضعیت قابل قبولی دارد که اگر این روند ادامه یابد می‌توانیم از وضعیت قرمز خارج شویم.
 
وی افزود: شاخص جویبار در بحث کرونا از بالای 8 به سه و چهار رسید که می‌توان با ادامه رعایت پروتکل‌های بهداشتی از وضعیت قرمز خارج شد.
 
رئیس مرکز بهداشت و درمان جویبار به برگزاری کنکور و ماه محرم اشاره و عنوان کرد: الزامات بهداشتی برای برگزاری کنکور مشخص شد و ناظران بهداشتی ما نیز در این روند حضور خواهند داشت و پروتکل‌های بهداشتی برگزاری عزاداری ماه محرم نیز تبیین شده و عمده هیئت‌های پذیرفتند که غذایی پخت نشود و مراسم‌ها در فضای باز و حداکثر 1/5 ساعت انجام شود.
 
فکوری بیان کرد: با همکاری همه و با رعایت موارد بهداشتی از این مرحله هم عبور خواهیم کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه