logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  2. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  3. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  4. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  5. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  6. گسست میان ادعا و واقعیت
  7. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  8. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  9. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  10. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  11. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  12. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  13. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  14. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  15. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  16. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  17. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  18. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  19. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  20. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف

آمریکا از محدودیت صدور روادید برای 14 مقام ایرانی خبر داد

آمریکا از محدودیت صدور روادید برای 14 مقام ایرانی خبر داد
وزیر خارجه آمریکا روز جمعه از محدودیت صدور ویزا برای 13 مقام ایرانی و رئیس سابق زندان اوین با ادعای نقض حقوق بشر، محدودیت صدور روادید به این کشور اعلام کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا روز جمعه از محدودیت صدور روادید برای 14 مقام ایرانی به دلیل ادعایی نقض حقوق بشر خبر داد.

در بیانیه مطبوعاتی وزارت خارجه آمریکا آمده است که محدودیت صدور ویزا شامل 13 دیپلمات ایرانی می‌شود که به ادعای آمریکا در ترور برنامه ریزی شده در سوئیس در سال 1990 دست داشته‌اند.

آمریکا همچنین «حجت‌الله خدایی سوری» رئیس سابق زندان اوین را به لیست کسانی که با محدودیت صدور روادید آمریکا مواجه خواهند شد، اضافه کرده است.

آمریکا که حدود دو سال و نیم پیش از توافق هسته‌ای با ایران خارج شد به زعم خود گمان می‌کرد که با پیش گرفتن سیاست فشار حداکثری، ایران را مجبور خواهد کرد تا به پای میز مذاکره آمده و با شرایط دلخواه آمریکا، توافق جدیدی را بپذیرد.

پس از گذشت حدود دو سال و نیم آمریکا به هیچ یک از اهداف خود علیه ایران دست نیافته و با نزدیک شدن به 27 مهرماه که زمان پایان تحریم تسلیحاتی سازمان ملل علیه تهران است به تکاپو افتاده است تا این تحریم‌ها را تمدید کند.

آمریکا هفته پیش قطعنامه‌ای را در شورای امنیت سازمان ملل مطرح کرد که طی آن خواستار تمدید تحریم تسلیحاتی ایران شده بود اما این قطعنامه به یکی از رسوایی‌های آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل تبدیل شد و به جز جمهوری دومینیکن، هیچ کشور دیگری با آمریکا در این قطعنامه همراه نشد.

واشنگتن پس از انزوا در شورای امنیت، روز گذشته (پنجشنبه ۲۱ اوت/۳۰ مرداد) با ارائه نامه‌ای به رئیس شورای امنیت رسماً این شورا را از خواست خود برای بازگرداندن تمامی تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران مطلع کرد.

آمریکا در این نامه ایران را به «نقض اساسی» تعهداتش در «برنامه جامع اقدام مشترک» (برجام) متهم کرده است.

ساز و کار موسوم به بازگشت خودکار تحریم‌ها که با نام‌های دیگری مثل «مکانیسم ماشه» یا «اسنپ‌بک» نیز شناخته می‌شود به دنبال احیای تمامی قطعنامه‌های تحریمی علیه تهران است که پس از حصول برجام میان ایران و گروه موسوم به ۱+۵ تعلیق شده بودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه