اخبار داغ

محصول باشگاه پرسپولیس هستم؛

حقیقی: پیوستنم به پرسپولیس بستگی به نظر کادرفنی دارد/ فعلاً از لیست تیم ملی بی‌خبرم

حقیقی: پیوستنم به پرسپولیس بستگی به نظر کادرفنی دارد/ فعلاً از لیست تیم ملی بی‌خبرم
سنگربان تیم نساجی درخصوص دعوت احتمالی‌اش به تیم ملی گفت: برنامه فیفادی‌ها به تعویق افتاده و هنوز اطلاعی از لیست اعلامی دراگان اسکوچیچ ندارم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا حقیقی درخصوص وضعیتش پس از پایان لیگ نوزدهم گفت: خداراشکر لیگ به‌خوبی تمام شد و فعلا درحال استراحت هستیم تا فصل جدید شروع شود و تصمیم بگیریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

گلر تیم نساجی درمورد مقصد بعدی‌اش در لیگ برتر و گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر پیوستنش به جمع سرخ‌پوشان گفت: بحث دوست‌داشتن یا نداشتن من نیست؛ من محصول باشگاه پرسپولیس هستم و همیشه‌ هم با افتخار گفته‌ام که پرسپولیسی‌ام. اما نظر اول و آخر را در این مقطع زمانی فقط کادرفنی و مدیریتی باشگاه پرسپولیس خواهند داد و من هم هنوز تصمیمی برای آینده‌ام نگرفته‌ام.

,

ملی‌پوش سابق تیم ملی درباره درخشش مجددش در لباس تیم نساجی و احتمال دعوتش به تیم ملی نیز عنوان کرد: تمام سعی و تلاشم را در فصل جاری برای موفقیت تیم پرهوادار نساجی به‌کار گرفتم و فعلاً از لیست تیم ملی بی‌خبرم. تا آن‌جایی که من می‌دانم فعلاً فیفادی‌ها به تعویق افتاده و دیدار ایران با ازبکستان نیز معلوم نیست کی برگزار شود. در هرصورت من سرباز تیم ملی هستم و همیشه سعی می‌کنم در زمین بهترین نمایشم را به‌اجرا بگذارم اما هنوز لیست جدید تیم ملی اعلام نشده است.

,

 

,

انتهای پیام

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه