اخبار داغ

کار بچه‌ها را آنلاین زیر نظر داریم

حاج کناری: فدراسیون هنوز برنامه شروع اردوها را نداده/ اولویت مسابقات جهانی است نه کسب سهمیه المپیک!

حاج کناری: فدراسیون هنوز برنامه شروع اردوها را نداده/ اولویت مسابقات جهانی است نه کسب سهمیه المپیک!
مربی تیم ملی کشتی آزاد در مورد مجوز ستاد مبارزه با کرونا مبنی بر ازسرگیری اردوهای تمرینی رشته‎‌های رزمی و کشتی گفت: فعلا از سوی فدراسیون برنامه‌ای برای شروع مجدد اردوها داده نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پس از مدت‌ها رکود و بی‌خبری در رشته‌های رزمی و سالنی، ستاد مبارزه با کرونا دیروز اعلام کرد فدراسیون‌های ورزشی می‌توانند با رعایت پروتکل‌ها اردوهای تمرینی خود را از سربگیرند. با این حال عباس حاج‌کناری یکی از اعضای کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد در گفتگو با خبرنگار دانا اظهار داشت: من هم دیروز این خبر را شنیدم و اتفاقا خوشحال شدم از اینکه می‌توانیم اردوهای تیم کشتی را پس از مدت‌ها آغاز کنیم؛ اما فعلا از سوی فدراسیون کشتی برنامه‌ای برای راه‌اندازی اردوها به کادر فنی داده نشده است. البته شاید مدیر فنی تیم‌های ملی و یا سرمربی تیم  اطلاعات بیشتری داشته باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

عباس حاج‌کناری در ادامه به وضعیت فعلی ملی‌پوشان اشاره کرد و اظهار داشت: خوشبختانه در این چند ماه بصورت آنلاین و از طریق واتساپ تمرین بچه‌ها را طراحی و به آنها ابلاغ می‌کردیم و نکته جالب اینکه هر کدام از مربیان در گروه‌های جداگانه بصورت ویدیویی و زنده تمرینات کشتی‌گیران را تماشا می‌کردیم.

,

قهرمان اسبق کشتی دنیا در پایان تاکید کرد: دغدغه اصلی ما پیش از کسب سهمیه‌های باقی‌مانده المپیک، حضور پرقدرت در مسابقات جهانی است. البته با توجه به اینکه وقت زیادی برای برگزاری مسابقات انتخابی نخواهیم داشت باید با نهایت ظرافت کار بچه‌ها را زیرنظر بگیریم و آماده‌ترین کشتی‌گیران را عازم پیکارهای جهانی کنیم.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه