مرگ؛ ارمغان حضور مسافران به مازندران/ هجوم مسافران غیربومی به ساحل جویبار + فیلم
با فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی و تعطیلی چندروزه در تقویم کشور متأسفانه به سرازیر شدن مسافران به استانهای شمالی بهویژه مازندران و شهرهای ساحلی آن شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ،با فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی و تعطیلی چندروزه در تقویم کشور متأسفانه به سرازیر شدن مسافران به استانهای شمالی بهویژه مازندران و شهرهای ساحلی آن شد.
این سهلانگاری و بیفکری مسافران در حالی بود هشدارهای متعددی از سوی مسئولین بهداشتی و سیاسی در سطح ملی و استانی مبنی بر عدم مسافرت در روزهای تعطیل داده شد؛ اما در تاسوعای حسینی شاهد حضور خودروهای غیربومی به ساحل جویبار بودیم.
هرچند قبلاً نیز گفتهایم که ارمغان حضور مسافران به شهرهای شمالی چیزی جز افزایش، زباله، تخریب محیطزیست و درنهایت مرگ نیست.
این نکته قابلتوجه است که مسئولین استان مازندران میتوانستند در این روزها تدبیری مؤثرتر و تأثیرگذارتر نسبت به این موضوع اتخاذ کنند اما همچون گذشته سهلانگارانه از آن عبور کردند.
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
,
]
ارسال دیدگاه