مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان خبر داد؛

بهره‌برداری از 5 پروژه بزرگ عمرانی و تجهیزاتی بندر چابهار تا پایان سال/ اشتغال 708 نفری برای ساحل‌نشینان بزرگترین بندر اقیانوسی کشور

بهره‌برداری از 5 پروژه بزرگ عمرانی و تجهیزاتی بندر چابهار تا پایان سال/ اشتغال 708 نفری برای ساحل‌نشینان بزرگترین بندر اقیانوسی کشور
بهروز آقایی با بیان این که پروژه های عمرانی بندر چابهار با بیش از 460 میلیارد تومان اعتبار و اشتغال زایی مستقیم 708 نفر در دست اجراست، گفت: پنج طرح بزرگ عمرانی و تجهیزاتی این بندر تا پایان امسال به بهره برداری می رسد،
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهروز آقایی، مدیر کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: پروژه های عمرانی و تجهیزاتی متعددی از سال گذشته در بندر در حال اجراست که پیش بینی می شود تعدادی از آن که با پیشرفت فیزیکی مناسب و جلوتر از برنامه زمانبندی همراه است تا پایان امسال به بهره برداری برسد.

وی افزود: پروژه های پوشش رادیویی سواحل سیستان و بلوچستان در منطقه A1 دریایی و برج کنترل ترافیک دریایی بندر چابهار جلوتر از برنامه زمانبدی و تا پایان امسال به بهره برداری خواهد رسید.

مدیر کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان ادامه داد: برج کنترل ترافیک دریایی بندر چابهار به عنوان بلندترین و پیشرفته ترین برج کنترل بنادر کشور، با پیشرفت فیزیکی 48 درصدی، حدود سه درصد جلوتر از برنامه زمانبندی و با اعتبار اولیه 28 میلیارد تومان و  اشتغال زایی مستقیم 100 نفر در بندر شهید کلانتری چابهار در حال اجرا است.

به گفته آقایی، پروژه پوشش رادیویی سواحل استان این با پیشرفت فیزیکی 51 درصدی و 10 درصد جلوتر از برنامه زمانبندی به عنوان یکی دیگر از پروژه های مهم این بندر اقیانوسی ظرفیت اشتغالزایی مستقیم 50 نفر را فراهم کرده است.

وی اعتبار این پروژه را 11 میلیارد تومان اعلام و اذعان کرد: که با تکمیل، احداث و تجهیز چهار سایت unmanned در شرق و غرب سواحل استان و همچنین خرید و نصب تجهیزات جدید ایستگاه مرکزی MRCC بندر شهید بهشتی، منطقه A1 دریایی به طول 540 کیلومتر به طور کامل تحت پوشش رادیویی در باند VHF قرار خواهد گرفت.

این مقام مسئول افزود: دیوارکشی و محوطه سازی ساختمان های عملیاتی بندر شهید بهشتی، انجام تعمیرات اساسی زیرآبی یدک کش رمضان و بارج پیشین، انجام تعمیرات اساسی زیرآبی یادگار 2 و همچنین ساخت، حمل و تحویل یک فروند قایق گارد 600 اسب بخار از دیگر پروژه های آماده بهره برداری این بندر با اعتباری بالغ بر 15 میلیارد تومان است.

وی تصریح کرد: پروژه های دایک حفاظت ساحلی جنوب شرقی بندر شهید بهشتی، شبکه معابر و تاسیسات زیر بنایی، اطفاء حریق و احداث شبکه آبیاری قطره ای، تعمیرات اساسی دو باب انبار بندر شهید بهشتی، احداث سیستم شبکه اعلان حریق در اماکن بندری و بازسازی و تامین قطعات یدکی یک دستگاه جرثقیل PPM نیز در این بندر استراتژیک در دست اجراست.

مدیر کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: پروژه احداث مخازن فرآورده های نفتی، احداث مخازن نگهداری LPG، احداث انبار چندمنظوره، احداث سایت شستشو و ضدعفونی کامیون از دیگر پروژه های سرمایه گذاری بخش خصوصی در این بندر اقیانوسی است که برای 136 نفر اشتغال مستقیم ایجاد خواهد کرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه