مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای سیستان و بلوچستان خبر داد؛

سرریز شدن سد پیشین در پی بارش‌های تابستانه/ 79 درصد حجم مخازن آبی سیستان و بلوچستان تکمیل شد

سرریز شدن سد پیشین در پی بارش‌های تابستانه/ 79 درصد حجم مخازن آبی سیستان و بلوچستان تکمیل شد
محمد دلمرادی گفت: 2 سد سیستان و بلوچستان در پی بارش های تابستانی سر ریز و 79 درصد حجم مخازن آبی این استان پر شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد دلمرادی، مدیرعامل شرکت آب منطقه ای سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: در پی بارندگی های اخیر، خوشبختانه حجم فعلی سدهای سیستان و بلوچستان نسبت به سال آبی قبل، چهار درصد افزایش یافته است.
 
وی با اشاره به سرریز شدن سد پیشین، ادامه داد: در سد پیشین ۲۱ میلیون مترمکعب ورودی آب داشتیم که تقریبا ۹ میلیون متر مکعب نیز سر ریز و  سه میلیون متر مکعب هم در سد ماشکید علیا ذخیره سازی آب انجام شد.
 
به گفته این مقام مسئول، در سد زیردان نیز ۲ میلیون متر مکعب ورودی آب داشتیم و نزدیک یک میلیون متر مکعب آب ناشی از سیلاب وارد سد خیرآباد آب شده است.
 
وی با اشاره به وضعیت موجود حجم مخازن سیستان و بلوچستان، گفت: با توجه به بارش های صورت گرفته ۷۹ درصد حجم سدهای این استان پر و فقط 21 درصد آن خالی است.
 
انتهای پیام/
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه