کیفیت آموزشی مهمترین اولویت و برنامه آموزش و پرورش استان زنجان است
مدیرکل آموزش و پرورش استان، تحقق عدالت آموزشی از اهداف آموزش و پرورش استمدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان تحقق عدالت آموزشی را از مهمترین برنامه های آموزش و پرورش تدبیر و امید دانست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زنجانم، مرتضی تمجیدی ، در هفتمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان زنجان گفت:کیفیت آموزشی مهمترین اولویت و برنامه آموزش و پرورش استان زنجان در سال تحصیلی جاری است که تمام برنامه های دیگر آموزش و پرروش برای تحقق این مهم می باشد. تمجیدی افزود : تا رسیدن به وضعیت مطلوب راه طولانی در پیش داریم بویژه در بحث کنکور ، المپیادها و سایر شاخص های علمی باید تلاش مضاعفی داشته باشیم و امیدوار هستیم تا با مدیریت جهادی در رسیدن به اهداف ترسیم شده موفق باشیم .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زنجانم, ,
,
, مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان تحقق عدالت آموزشی را یکی دیگر از برنامه های مهم آموزش و پرورش تدبیر و امید دانسته افزود : باید تلاش کنیم تا همه مدار س ما اعم از مدارس شهری و روستایی ، از کیفیت علمی و آموزشی بالاتری بهره مند شوند. تمجیدی مشارکت و همکاری تمام نهادها و دستگاه ها را با آموزش و پرورش ضروری دانسته افزود : با مشارکت فکری و همراهی اولیا با مدرسه ، شاهد رشد و توسعه آموزش و پرورش در تمام ابعاد خواهیم بود.
,مدیرکل دستگاه تعلیم و تربیت استان با اعلام خبر کسب رتبه عالی استان در ارزیابی وزارتی از پروژه مهر گفت : خوشبختانه با تلاش و کوشش معلمان سخت کوش و مدیران اندیشمند مدارس، آموزشگاه های استان ، شروع خوبی در مهر ماه داشتند.
,تمجیدی در ادامه سخنان خود با اشاره به اعزام دانش آموزان به اردوهای راهیان نور گفت : بیش از ۴۵۰۰ دانش آموز در قالب اردوی راهیان نور عازم مناطق عملیاتی غرب کشور شده اند . تمجیدی این اردوها را در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بسیار مهم دانسته افزود : این اردوها نقش کلیدی در تقویت روحیه معنوی دانش آموزان دارند.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه