logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

دادستان میاندورود:

دفاع از ولی‌فقیه جلوه‌ای از دفاع مقدس است

دفاع از ولی‌فقیه جلوه‌ای از دفاع مقدس است
گفت: دفاع مقدس به این نیست که هشت سال بود و تمام شد بلکه در تمام زندگی انسان مومن اخلاقش می‌تواند دفاع مقدس باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، حجت الاسلام سیدجواد هاشمی عصر امروز در مراسم آغاز هفته دفاع مقدس و تجلیل از رزمندگان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس در مسجد جامع سورک با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، اظهار کرد: شهدا با نثار جانشان به حیات واقعی رسیدند امیدواریم خداوند عاقبت ما را نیز شهادت قرار دهد.

وی یکی دیگر از جلوه‌های دفاع مقدس را دفاع از حق در مقابل باطل بیان کرد و گفت: همان‌طور که در صدر اسلام داشتیم و در جنگ احزاب تمام کفر در مقابل تمام دین قد علم کرد و مولا علی(ع) یک تنه در مقابله تمام کفر پیروز شد این جلوه که یک قسم از دفاع مقدس است در نظام مقدس جمهوری اسلامی هم اتفاق افتاد، در هشت سال دفاع مقدس، جنگ ایران و عراق مطرح نبود بلکه جنگ حق علیه باطل بود.

دادستان عمومی و انقلاب میاندورود با بیان اینکه دفاع مقدس فقط جنگ نظامی نیست و امروز هم هر یک از ما می‌توانیم دفاع مقدسی درست کنیم، خاطرنشان کرد: دفاع مقدس در زندگی، دفاع از احکام دین است، دفاع از حجاب، دفاع از غیرت مردانگی، دفاع از حفظ انجام اهداف مسئولیت، دفاع از اخلاق اسلامی نیز یک جلوه‌ای از دفاع مقدس است.

هاشمی با تاکید بر اینکه در جنگ سوم دفاع از ولی فقیه نیز دفاع مقدس است، تصریح کرد: آن چیزی که باعث ایجاد عاشورا شد دفاع نکردن از ولی بود، عامل تنها ماندن حضرت علی(ع)، شهادت مظلومانه ائمه اطهار و ظهور نکردن امام زمان(عج) به‌دلیل نبودن مدافع ولی است، ما هوادار ائمه هستیم اما امام زمان(عج) برای ظهور باید مدافع و یار داشته باشد.

وی افزود: دفاع مقدس به این نیست که هشت سال بود و تمام شد بلکه در تمام زندگی انسان مومن اخلاقش می‌تواند دفاع مقدس باشد.

امام جمعه موقت میاندورود با اشاره به جایگاه رفیع شهدا در نزد خداوند، گفت: بهترین هدیه بهشتیان نشان دادن چهره شهدا به آنها است و سردار سلیمانی چهل سال شبانه روز در جهاد بود و جهاد را به معنای واقعی اقامه کرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه