logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیر هماهنگی بین دستگاهی در ستاد ملی کرونا:

آخرین نتیجه تحقیقات بیولوژیک بودن کرونا/ در دفاع مقدس 2 هزار امدادگر شهید شدند

آخرین نتیجه تحقیقات بیولوژیک بودن کرونا/ در دفاع مقدس 2 هزار امدادگر شهید شدند
مدیر هماهنگی بین دستگاهی در ستاد ملی کرونا گفت: در 8 سال دفاع مقدس 2 هزار شهید امدادگر و راننده آمبولانس تقدیم کردیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار نصراالله فتحیان مدیر هماهنگی بین دستگاهی در ستاد ملی کرونا در نشست خبری آنلاین ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و نثار درود بر روح پر فتوح امام خمینی (ره) اظهار داشت: موسسه رزمی بهداری با هدف ثبت حماسه پزشکان و پرستاران و انتقال آن به نسل‌های دیگر راه اندازی شد. اقدامات هنری وسیعی انجام شده تا دانشجویان پزشکی بتوانند این حماسه بزرگ را ببینند، کلید واژه در بهداری جنگ بهداشت جنگ، بهداری رزمی، بیمارستان صحرایی و ... بود که در این راتسا پوسترهایی آماده شده است و در مراکز درمانی و بهداشتی نصب شد.

وی افزود: امروز جامعه پزشکی در حماسه دیگری قرار دارد و درود می‌فرستم به روح پر فتوح شهدای سلامت. باید به همه پرستاران و پزشکان نیز درود بفرستیم و مسوولان کشور باید قدر آنها را بدانند و حمایت‌ها در حد حرف نباشد بلکه در عمل حمایت را نشان دهند؛ تجلیل‌های تخصصی برای شهدای داروساز و شهدای پزشک و برگزاری یادواره شهید رهنمون از جمله اقدامات بهداری رزمی است. باید در چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی یادی کنیم از 2 هزار شهید امدادگر و راننده آمبولانس که زحمات زیادی را کشیدند.

وی با بیان اینکه 100 هزار رزمنده بهداری در دفاع مقدس داشتیم اظهار داشت: سامانه‌ای برای ثبت خاطرات راه‌اندازی شده است و تک تک خاطرات این عزیزان باید کتاب شود.

فتحیان گفت: هرجا تصمیمات ستاد ملی قاطع و قوی بود مردم همراهی کردند و اگر از این جهت قوی عمل کنیم مردم نیز رعایت می‌کنند رهبر انقلاب فرمودند این قابل قبول نیست که هر دو روز 300 نفر تلفات داشته باشیم و امیدواریم با تصمیمات قاطع بتوانیم این بحران را کنترل کنیم.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس درباره آخرین نتایج تحقیقات پیرامون حمله بیولوژیک بودن بیماری کرونا اظهار داشت: محققان در نیروهای مسلح و دستگاه‌های خارج از نیروهای مسلح در حال تحقیق روی این موضوع هستند اما تا کنون به نتیجه علمی قطعی اطلاعاتی در این زمینه نرسیدیم و این موضوع در حال بررسی است.

رئیس مؤسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت گفت: اسفند، فروردین، اردیبهشت و خرداد نمره عالی را به هماهنگی بین دستگاه‌ها می‌دهم اما تیر و مرداد این هماهنگی‌ها سست شده است و همین موضوع هم باعث شده است که آمار فوتی‌ها بالا رود.

وی بیان کرد: از مجموع ۷ هزار تخت که نیروهای مسلح در کشور دارند تعداد ۴ هزار تخت به بیماران کرونایی اختصاص داده شده است، ما در نیروهای مسلح ذخایر خوبی از داروها و تجهیزات داریم ولی باز باید به فکر تأمین این اقلام باشد که در موج‌های احتمالی آینده دچار مشکل نشویم.

رئیس مؤسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت خاطرنشان کرد: ما ۶۰ هزار بیمار سرطانی را نشانه گذاری کردیم به آنها سبد ارزاق بدهیم و تا به الان حدود ۴۰ هزار خانواده سبدهای حمایتی را دریافت کرده‌اند.

وی گفت: در مجموعه نظام سلامت به خصوص در موج اول حمایت‌های فوق‌العاده‌ای از خیران داشتیم و آن کمک‌ها گره‌های خوبی را از مجموعه‌ها بیمارستان‌ها در سراسر کشور باز کرد.

انتهای پیام/ا

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

منبع:فارس

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه