پایان فراق 26 سال دوری از فرزند / تشییع شهید در روز تاسوعا در شهر داریون
معاون فرهنگی اجتماعی سپاه ناحیه احمد ابن موسی(ع) از بازگشت پیکر مطهر شهید عباس سلمانپور بعد از 26 سال توسط گروه تفحص شهدا، به وطن و آغوش خانواده خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از «پایگاه تحلیلی خبری موج ما» از شیراز، ستوانیکم حسینعلی غلباش معاون فرهنگی اجتماعی سپاه ناحیه احمدابن موسی در گفت و گو تلفنی با خبرنگار موج ما در این رابطه گفت: شهید عباس سلمان پور متولد 1350 روستای کوشک مولا داریون می باشد که با حمله نیروهای بعثی به ایران داوطلبانه از لشکر 19 فجر سپاه شیراز به جبه های حق علیه باطل اعزام شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, «پایگاه تحلیلی خبری موج ما» از شیراز,غلباش ادامه داد: این شهید بزگوار در سن 17 سالگی مصادف با 4 تیرماه 1367 در تک جزیره مجنون به شهادت رسید و امروز پس از 26 سال و 4 ماه و 4 روز پیکر پاکش به آغوش خانواده بازگشت.
,وی خاطر نشان کرد: امروز در نماز جمعه با حضور مردم مومن و متدین شیراز نماز این شهید بزرگوار اقامه گردید و قرار است در شب تاسوعا هیئت عاشقان ثارلله رزمندگان اسلام واقع در پشت ارگ کریم خان زند همزمان با نماز مغرب و عشاء مراسم وداع را با این شهید برگزار نمایند و صبح روز تاسوعا مردم شهید پرور داریون با این شهید بزرگوار وداع میکنند و مراسم تشییع و خاک سپاری را انجام می دهند.
,
معاون فرهنگی اجتماعی سپاه ناحیه احمد ابن موسی(ع) از دیدار خانواده این شهید خبر داد و افزود: امروز راس ساعت 15 و 30 دقیقه خانواده این شهید با جگر گوشه اشان در سپاه ناحیه احمد ابن موسی واقع در بلوار فرصت شیرازی بعد از 20 متری نبش کوچه 11دیدارمی کنند.
,
انتهای پیام/ج
,,
]
ارسال دیدگاه