logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

به دلیل شیوع ویروس کرونا؛

دوره آموزش تخصصی 1500 راننده حمل و نقل عمومی مجازی برگزار شد

دوره آموزش تخصصی 1500 راننده حمل و نقل عمومی مجازی برگزار شد
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان گفت: به دلیل شیوع ویروس کرونا آموزش تخصصی هزار و 500 راننده بخش حمل و نقل عمومی جاده ای به صورت مجازی برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تیمور باقری در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون اظهار داشت: هزار و 500 راننده بخش حمل و نقل عمومی جاده ای بار و مسافر این استان در 6 ماه نخست سال جاری آموزش های تخصصی را به صورت مجازی فرا گرفتند.

وی با بیان اینکه به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزاری دوره آموزشی تخصصی رانندگان از روش حضوری به مجازی مورد توجه قرار گرفته است، افزود: در این دوره‌های آموزشی عناوینی نظیر بدو خدمت باری و مسافری و حمل و نقل جاده ای مواد خطرناک و همچنین بارهای ترافیکی به رانندگان بخش حمل و نقل جاده ای استان ارائه و برای رانندگان گواهی نامه صادر می شود.

به گفته این مقام مسئول، درحال حاضر 2 مرکز آموزش تخصصی رانندگان در حوزه تحت پوشش این اداره کل در شهرستان های زاهدان و خاش مشغول به فعالیت هستند.

وی باز آموزی دانش حرفه ای و به روز کردن اطلاعات رانندگان و همچنین آماده کردن رانندگان جدید از نظر علمی را از اهداف برگزاری دوره های تخصصی دانست و گفت: این اداره کل با تمرکز بر مقوله آموزش رانندگان و سایر بخش های مرتبط جاده توانسته است فرهنگ رانندگی در محورهای مواصلاتی استان در طی چند سال اخیر ارتقاء دهد.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان خاطر نشان کرد: درحال حاضر 6 هزار و 811 دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی جاده ای بار و 2 هزار و 660 دستگاه ناوگان مسافری از قبیل اتوبوس، مینی بوس و سواری در سیستان و بلوچستان فعال بوده و تعداد 9 هزار و 402 راننده در بخش باری و 3 هزار و 289 راننده در حوزه مسافر درحال ارائه خدمات به هموطنان هستند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه