دادستان عمومی و انقلاب دادسرای شهرستان سنقروکلیایی خبر داد؛
تخریب ۳ خانه باغ و ۹ فنس کشی غیرمجاز در اراضی شهرستان سنقروکلیایی
یزدان نوری زاده, دادستان عمومی و انقلاب دادسرای شهرستان سنقروکلیایی از تخریب ۳ خانه باغ و ۹ فنس کشی غیرمجاز در اراضی این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یزدان نوری زاده در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی مرصادنیوز , اظهار داشت: در اجرای قانون حفظ اراضی زراعی و باغی در سنقروکلیایی تخریب ساخت و سازهای غیر مجاز و اعاده به وضع سابق در سطح شهرستان سنقروکلیایی به اجرا درآمد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصادنیوز,
دادستان سنقروکلیایی با بیان اینکه قانون برای همه یکسان است، افزود: بر اساس حکم صادره و پیگیری کارشناسان، پیشگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز ۱۲ مورد از ساخت و سازهای غیر مجاز شامل ۳ خانه باغ و ۹ مورد فنس کشی غیر مجاز توسط اداره جهاد کشاورزی و با همکاری نیروی انتظامی شهرستان قلع و قمع شدند.
وی تاکید داشت: به کسانی که اقدام به ساخت و ساز غیر مجاز می نمایند هشدار داده می شود در اسرع وقت اقدام به جمع آوری و اعاده به وضع سابق اراضی کشاورزی نمایند در غیر این صورت برابر ماده ۳ و ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها علاوه بر قلع و قمع بنا به پرداخت جریمه نقدی نیز محکوم خواهند شد.
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه