وزیر راهوشهرسازی خبر داد
بهره برداری از سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه روستایی تا پایان سال/ جمعیت روستایی کشور افزایش یافته است
وزیر راهوشهرسازی بابیان اینکه طرح ابرار با هدف ارائه خدمات به قشر روستاییان در حال اجراست گفت: به مردم روستاها و عشایر وعده داده ایم که تا پایان سال 3 هزار و 500 کیلومتر دیگر احداث و بهسازی داشته باشیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی، عصر امروز در آئین بهره برداری از دو هزار و 500 کیلومتر بهسازی و آسفالت راه های روستایی و عشایر کشور که همزمان با روز ملی روستا به انجام رسید، گفت: سال گذشته وعده بهره برداری از 2 هزار کیلومتر راه روستایی را داده بودیم که با کمک مسؤولان بخشهالی مختلف طرح فرق در دو هزار و 500 کیلومتر به سازی و آسفالت راه روستایی به سرانجام رسید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وزیر راه با بیان اینکه هزار و 50 کیلومتر راه جدید روستایی احداث شده است، افزود: هزار و 400 کیلومتر راه روستایی نیز بهسازی و نوسازی شده است.
,
اسلامی در ادامه اظهار داشت: طرح ابرار با هدف ارائه خدمات به قشر روستاییان اجرایی شده است، اضافه کرد: به مردم روستاها و عشایر وعده داده ایم که تا پایان سال سه هزار و 500 کیلومتر دیگر احداث و بهسازی داشته باشیم.
,
وزیر راه وشهرسازی بیان داشت : از ابتدای شروع فعالیت دولت تدبیر و امید تا پایان این دولت میزان راه های احداثی و بهسازی شده روستایی کشور به ۱۵ هزار کیلومتر راه خواهد رسید که رکورد کم سابقه ای در تاریخ کشور است.
,
اسلامی با اشاره به اینکه در قالب چند طرح جهادی تصمیم گرفتیم به مردم مناطق دور افتاده خدمات رسانی داشته باشیم، اظهار کرد: این اقدامات شور و نشاط به مناطق محروم استان هدیه کرده است.
,
اسلامی با بیان اینکه نهضت خدمترسانی به روستاها با قوت ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: جمعیت روستایی ما فاخر و مولد هستند و باید مورد توجه قرار گیرند.
,
جمعیت روستایی کشور افزایش یافته است
,
وی اظهار داشت: دولت نگاه راهبردی به تثبیت جمعیت روستایی دارد. روستاسیان میتوانند فعالیت، کار و تولید را رونق دهند که با افتتاح طرحهایی که در دستورکار قرارمیگیرد این امر محقق خواهد شد.
,
وی افزود: از استان های مختلف کشور گزارشی از افزایش جمعیت روستاها داریم که این نیز بیانگر موفقیت برنامه ریزی های انجام شده در دولت است.
,
وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: سعی داریم مشاغل مولد را جایگزین مشاغل کاذب کنیم تا چرخه تولید تندتر از همیشه به گردش در بیاید و معتقدیم ریشه بسیاری از مشکلات اجتماعی در مشاغل کاذب است.
,
انتهای پیام/ب
]
ارسال دیدگاه