معاون اداره کل هواشناسی استان اصفهان:

اصفهان با خشکسالی هیدرولوژیکی رو به روست/ پاییز کم بارش و زمستان نرمال در انتظار استان

اصفهان با خشکسالی هیدرولوژیکی رو به روست/ پاییز کم بارش و زمستان نرمال در انتظار استان
معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان با بیان اینکه در مهرماه و آبان صبح های خنکی را پیش رو خواهیم داشت، گفت: بارش های موثر در سال زراعی آینده عمدتا در ماه های زمستان و خصوصاً در بهمن و اسفند خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نوید حاج بابایی در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز اظهار کرد: بارش های موثر و تاثیر گذار بر منابع آب در فصل پاییز امسال با تاخیر خواهد بود و در مجوع نیز بارش در فصل پاییز کمتر از نرمال خواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نوید حاج بابایی در گفت و گو با خبرنگار , صاحب نیوز,  اظهار کرد: بارش های موثر و تاثیر گذار بر منابع آب در فصل پاییز امسال با تاخیر خواهد بود و در مجوع نیز بارش در فصل پاییز کمتر از نرمال خواهد بود.,

معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان با بیان اینکه در مهرماه و آبان صبح های خنکی را پیش رو خواهیم داشت، تصریح کرد: بارش های موثر در سال زراعی آینده عمدتا در ماه های زمستان و خصوصاً در بهمن و اسفند خواهد بود.

,

وی افزود: در پاییز بارش ها هم نسبت به سال گذشته و نیز نسبت به بلند مدت با کاهش رو به روست و در زمستان بارش ها نزدیک به شرایط نرمال خواهد بود.

,

حاج بابایی با بیان اینکه بارش ها در زمستان جبران پاییز را نخواهد کرد، گفت: عقب ماندگی که در فصل پاییز داریم تا پایان سال زراعی دیده می شود.

,

نوید حاج بابایی تاکید کرد: در استان با شرایط خشکسالی از نوع آب شناسی در چند ماه آینده رو به رو هستیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه