در پی موج سوم شیوع کرونا؛
مسیر دسترسی به غربالبیز و کوه ریگ مهریز مسدود شد
فرماندار مهریز گفت: روز پنجشنبه و جمعه تفرجگاه های غربالبیز و کوه ریگ مهریز در این دو روز تعطیل است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا زارع زاده مهریزی فرماندار مهریز در مصاحبه با خبرنگار یزدرسا با اشاره به تعطیلی روزهای آخر هفته اظهار کرد: با توجه به اینکه وارد موج جدیدی از همه گیری ویروس کرونا شده ایم در روزهای پنجشنبه و جمعه تردد به ییلاقات شهرستان مهریز به ویزه بخش میانکوه ممنوع است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,زارع زاده افزود: اعمال این محدودیت ها علیرغم میل باطنی برای پیشگیری و بارزه با ویروس کرونا ضروری است و از مردم خواهش می کنیم حدالمقدور از سفر به این مناطق خودداری کنند تا مجبور به بازگزداندن آن ها نشویم.
,فرماندار مهریز با بیان اینکه تفرجگاه های غربالبیز و کوه ریگ مهریز در این دو روز تعطیل است گفت: مسیر درسترسی به این تفرجگاه ها مسدود می شود.
,وی در خصوص برگزاری مراسم اربعین در مهریز ابراز کرد: برای برگزاری مراسم اربعین حسینی هم محدودیت هایی اعمال خواهد شد و هم همراسم ها بصورت محدود و کوتاه در فضاهای باز و رعایت فاصله احتماعی برگزار می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه