logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

مدیرکل استاندارد فارس:

یک هزار و ۴۰۰ واحد صنفی تحت پوشش استاندارد قرار گرفته است

یک هزار و ۴۰۰ واحد صنفی تحت پوشش استاندارد قرار گرفته است
« مرتضی رهنما» گفت:تاکنون یک هزار و ۴۰۰ واحد صنفی تحت پوشش استاندارد قرار گرفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری "شیرازه"،مدیرکل استاندارد فارس در آئین گرامیداشت مراسم "روز جهانی استاندارد" در نمایشگاه بین المللی این استان به جایگاه مهم ایران در سطح جهان اشاره کرد و گفت:بیش از 163 کشور در جهان مقررات استاندارد را ملاک تولید و خدمت قرار می‌دهند. این در حالیست که کشور ما در میان این کشورها جایگاه ویژه ای داشته و از رتبه 21 برخوردار می باشد و البته این موضوع نشان دهنده توجه واحدهای تولیدی ایران به موضوع استاندارد است.
مدیرکل استاندارد فارس با بیان این که استان فارس در میان استان های سراسر کشور، از رتبه خوبی برخوردار است،افزود: سه واحد دیگر نیز از استان فارس شایسته کسب مقام بار در حوزه استانداردند، از این رو این استان نمونه و الگوی مناسبی برای سایر استان هاست. چرا که این استان در میان استان‌های کشور ،۱۸ واحد برتر در حوزه استاندارد را به خود اختصاص داده است.

رهنما با اشاره به این که موضوع استاندارد در استان فارس در حال پیشرفت می باشد،بیان کرد: تاکنون بیش از یک هزار و ۴۰۰ واحد تحت پوشش استاندارد قرار گرفته و ۱۲ هزار بازدید از واحدهای صنفی نیز طی شش ماه گذشته صورت گرفته است.وی با اشاره به این که در ابتدای سال جاری ۳۵۰۰ نمونه برداری از واحد های تولیدی صورت گرفته، ادامه داد: ۲۵۰۰ گواهینامه استاندارد آسانسور در استان فارس نیز تاییدیه و استاندارد لازم را از اداره کل استاندارد کسب نموده است.

مدیرکل استاندارد فارس در پایان گفت:علاوه بر این ها ۱۴ هزار وسیله بازی نیز در این مدت مورد توجه بازرسان سازمان استاندارد قرار گرفته و بازرسی های لازم  در این خصوص انجام شده است.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شیرازه,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه