logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

شاید داورزنی خسته شده باشد؛

افشاردوست: لیگ والیبال باید زودتر شروع شود/ از دست دادن کرسی ریاست در آسیا به ضرر ورزش ایران است

افشاردوست: لیگ والیبال باید زودتر شروع شود/ از دست دادن کرسی ریاست در آسیا به ضرر ورزش ایران است
دبیر اسبق فدراسیون والیبال گفت: از دست دادن کرسی‌‌های مهم بین‌المللی برای ورزش ایران اتفاق ناخوشایندی است.
[

محمود افشاردوست دبیر کل اسبق فدراسیون والیبال در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا در مورد از دست دادن کرسی ریاست منطقه آسیای مرکزی برای ایران اظهار داشت: محمد رضا داورزنی سالها به عنوان رییس منطقه آسیای مرکزی خدمات مهمی را برای والیبال ایران و آسیا رقم زده بود. داورزنی یکی از مدیران باتجربه ورزش ایران و آسیاست و من هنوز با ایشان در مورد چرایی از دست دادن این کرسی با او صحبت نکرده‌ام؛ اماد چیزی که مشخص است با رخ دادن چنین اتفاقاتی در درجه اول ورزش کشور و به خصوص والیبال ایران متضرر می‌شود. اینکه داورزنی پس از سالها حضور در بدنه مدیریتی ورزش و والیبال ایران توانسته بود تا سمت نایب رییسی کنفدراسیون والیبال آسیا پیش برود، چیزی نبود که در چنین روزهایی اینگونه از دست برود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

افشاردوست ادامه داد: من تاکید می‌کنم هنوز با ایشان در این خصوص صحبتی نکردم اما نظر شخصیم این است که خستگی و دلمشغولی‌های رییس فدراسیون والیبال ایران در سالها باعث شد تا ایشان نتوانند کرسی‌های ریاست خود در آسیا را حفظ کنند و نفر جدیدی از مالدیو سمت ریاست منطقه آسیایی مرکزی را برعهده بگیرد. البته قطعا پیش از برگزاری جلسات رای‌گیری اعضای هیات رییسه رایزنی‌های مختلفی را با هم انجام داده‌اند که در نهایت محمد لطیف توانسته به این سمت برسد.

,

محمود افشاردوست در مورد انتخاب سرمربی خارجی تیم ملی نیز توضیح داد: همان‌طور که گفته شد هفته آینده سرمربی جدید تیم ملی والیبال معرفی خواهد شد. آقای داورزنی همچنان مشغول مذاکرات با گزینه مورد نظر و نهایی خود هستند و بزودی نتیجه مذاکرات را به کمیته فنی اعلام می‌کنند تا در نهایت هیات رییسه با بررسی تمام جوانب اقدام به معرفی سرمربی جدید تیم ملی کنند.

,

والیبالیست اسبق تیم ملی در مورد وقفه پیش آمده در لیگ برتر والیبال به دلیل شیوع ویروس کرونا بین نفرات چند تیم تاکید کرد: به نظرم باید یکی دو هفته دیگر لیگ را مجددا شروع کنیم. درست است که کرونا همه چیز را تحت تاثیر خود قرار داده و حتی روز به روز شرایط سخت‌تر می‌شود اما با توجه به برنامه فشرده لیگ و ناتمام ماندن مسابقات دور رفت، باید با رعایت همه جانبه پروتکل‌ها شروع لیگ را دوباره استارت بزنیم. امیدوارم در این مدتی که لیگ تعطیل بوده، نفر جدیدی کرونا نگرفته باشد و آنهایی که با این بیماری درگیر بودند نیز سلامت کاملشان را بدست آورده باشند.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه