مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان خبر داد؛

بهره‌وری بیش از 4 هزار نفر از خدمات طرح ملی آمران سلامت در کرمان

بهره‌وری بیش از 4 هزار نفر از خدمات طرح ملی آمران سلامت در کرمان
فلاح از اجرای طرح ملی آمران سلامت با هدف مبارزه با شیوع موج سوم اپیدمی کرونا در سراسر استان خبر داد و گفت: بیش از 4 هزار نفر از خدمات این طرح بهره‌مند شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان، رضا فلاح مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان با اشاره به اجرای طرح ملی آمران سلامت از پنجم لغایت  15آبان در سراسر استان بیان کرد: در طی 2 روز گذشته بیش از 4 هزار نفر از خدمات این طرح بهره مند شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,

وی با اشاره به راه اندازی 180 پایگاه ثابت و سیار در سراسر استان افزود:  34 خانه هلال نیز تا کنون در اجرای این طرح در روستاها همکاری کردند.وی خاطرنشان کرد: در این طرح اعضای جوانان و داوطلبان علاوه بر تذکر لسانی به افرادی که نکات ایمنی و بهداشتی رعایت نکردند، با توزیع 600 عدد ماسک و 35 لیتر مایع ضدعفونی کننده آنان را به رعایت پروتکل های بهداشتی تشویق کردند.

,

فلاح تصریح کرد: پایگاه های طرح آمران سلامت در اماکن شلوغ شهرها مثل فروشگاه های بزرگ، ورودی ترمینال های مسافربری، راه آهن، میادین اصلی شهر و سایر مکان های پر رفت و آمد برپا می شود.

,

وی با اشاره به مشارکت 418 نفر از اعضای جوانان در اجرای این طرح تصریح کرد: توسعه آموزش های همگانی، ترویج فرهنگ پیشگیری از بیماری بر مبنای جلب مشارکت مدنی و حمایت بهداشتی درمانی از قشر آسیب پذیر جامعه در مواجه با ویروس کرونا در سراسر کشور از اهداف اجرای طرح آمران سلامت است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه