دبیر حزب موتلفه اسلامی استان کرمان:
سرسپردگان اقتدار واهی آمریکا، دل به سراب بستهاند/ استکبار جهانی دیگر ابهت و قدرتی ندارد
احمد علی مقدم گفت: ابهت قدرت پوشالی آمریکا در منطقه و خصوصا برای ایران از بین رفته است و کسانی که هنوز به اقتدار پوشالی امریکا دلبسته هستند دل به سرابی بیش نبسته اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد علی مقدم در گفتگو با خبرنگار راه آرمان؛ در پاسخ به این سوال که شرایط و موقعیت آمریکا در عرصه های مختلف به ویژه سیاسی و اقتصادی را چگونه ارزیابی می کنید، اظهار کرد: در آستانه سیزدهم آبان ماه، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی قرار داریم و بسیار بجاست بار دیگر ناتوانی و شکست آمریکا در عرصه های مختلف را به سرسپردگان داخلی گوشزد شود تا این عظمت به اصطلاح پوشالی هیچ زمانی قابل اعتماد و اتکا نبوده است و فقط تسلیم و برده بی جیره و مواجب استکبار شده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه سیاست اولیۀ دولت ترامپ بر پایه بی توجهی به معاهدات و قواعد حقوقی و بین المللی و نادیده گرفتن نظم جهانی پدید آمده است، افزود: سیاست های دولت ترامپ درمورد نادیده گرفتن رژیم های بین المللی موجود باعث لطمه به امنیت جهانی، حقوق بشر و محیط زیست شده است همچنین نقطه ضعف ترامپ، مخالفت آشکار او با بین المللی تر شدن اقتصاد آمریکا، از جمله پیوستن آن به پیمان های گوناگون بازرگانی و کشاندن آمریکا به سوی انزوا در زمینه های اقتصادی و بازرگانی بوده است.
,وی بیان کرد: امریکا بعنوان ابرقدرت ظالم از همان ابتدا فقط بسیاری از اعراب و مسلمانان را می کشت، پول آنها را می گرفت و سرزمین های آنها را اشغال و ثروت آنها را مصادره می کرد زیرا اصلا اعتقادی به قوانین و حقوق بشری نداشته و ندارد و فقط به دنبال پروژه کنترل نفت عرب است زیرا در تلاش است مثل قبل، بر نفت ایران تسلط پیدا کند تا بتواند بر اروپا، چین، ژاپن و دنیا حکومت کند.
,مقدم با اشاره به تاثیر انتخابات در سیاست خارجی آمریکا گفت: اختلاف سلیقههای سیاسی که بین دو حزب جمهوری خواه و دموکرات آمریکا مطرح است، مربوط به مسائل داخلی آمریکا است نه سیاست خارجی و سیاست خارجی آمریکا مثل هر کشور دموکرات دیگری دوگانه و یا چندگانه نیست بلکه یکپارچه است بنابراین هیچ فرقی بین ترامپ وبایدن نیست زیرا سگ زرد برادر شغال است.
,وی با اشاره به اینکه دولت ترامپ معتقد به حل مشکلات جهانی با استفاده از قدرت سخت است، عنوان کرد: بیشتر مردم آمریکا به دلیل بحران اقتصادی و فضای سیاسی متعصبانه در آمریکا معتقدند در دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ اختلافات سیاسی همانند زمان جنگ ویتنام زیاد شده است و در نتیجه سطح سیاسی این کشور به شدت تنزل یافته است و با توجه به کشمکش های شدید حزبی و جنجال های سیاسی، مردم این کشور از کارکرد دموکراسی در دولت ترامپ راضی نیستند و دولت او را در عرصه های مختلف خصوصا سیاست خارجی و اقتصادی ناکارآمد می دانند.
,وی افزود: دوران ریاست ترامپ، اهداف و سیاست های شوم آمریکا را برملا کرد و نشان داد آمریکا در تمام ادوار و عرصه های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی به تمام معنا ناکارآمد است و فقط ادعای توخالی می کند؛ لذا یکی ازدلایل دشمنی دیرینه آمریکا با جمهوری اسلامی این است که ناکارآمدی ها، جنایات و خیانت های آمریکا را افشار کرده و سبب آگاهی ملت های دنیا شده است بطوری که در حال حاضر تقریبا همه ملتهای آزاده منطقه از امریکا متنفر هستند.
,دبیر حزب موتلفه اسلامی استان کرمان با بیان اینکه سیاست خارجی ایالت متحده آمریکا در برابر ایران، بطور کامل در اختیار امیال نتانیاهو و رژیم صهیونیستی است، تشریح کرد: متاسفانه نگاه خوشبینانه برخی در داخل به پیروزی دموکراتها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا سبب شده است بعضی از مسئولان کشور، به جای توجه به ظرفیتهای داخلی امیدوار به تغییر و تحولات در سیاستهای خارجی و انتخابات آتی ایالات متحده آمریکا چشم دوخته اند و فکر می کنند راه حل گذشت از بحرانهای اقتصادی و حل مشکلات معیشتی مردم، چشم دوختن به قدرتهای خارجی است ولی سالهای زیادی با این تصور غلط از دست رفت و از ظرفیتهای بزرگ داخلی غفلت شد.
,وی با تاکید بر اینکه ترامپ سیاست "لبه پرتگاه" و تهدید نظامی را علیه ایران به کار گرفت و این سیاست را تا آخرین حد خود پیش برد، یادآور شد: دولت ایران باید به دنبال سیاست خارجی فعال باشد و دست از سیاست خارجی انفعالی خود بردارد و سیاستی درست است که در پی آن، منافع ملی کشور تامین شود نه سیاست وادادگی در برابر اجانب و لازم است با حداکثر عقلانیت به سخنرانی بی پرده چندی پیش ترامپ بیندیشیم .
,مقدم با بیان اینکه 21 میلیون بیکار حاصل اقتصاد ناکارآمد دولت ترامپ است و هیچ مزایایی برای طبقات ضعیف و کارگر در این شرایط بحرانی وجود ندارد، ادامه داد: عملکرد بسیار ضعیف ترامپ در کنترل و پیشگیری از ویروس کرونا و سادهسازی مقابله با این ویروس سبب شده است تا این کشور در راس جدول آمار جهانی کرونا از نظر میزان ابتلا و مرگ و میر قرار گیرد و بخش بهداشت و اقتصاد آمریکا را بهشدت فلج کند بطوریکه دموکراتها را بهخط کرده تا به هر شکلی از این بحران بهنفع خود بهرهبرداری کنند.
,دبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری استان کرمان در رابطه با نقش جمهوری اسلامی ایران، در نشان دادن سراب بودن آمریکا، گفت: ایران در منطقه خاورمیانه از نظر ژئوپلتیکی برای منافع راهبردی آمریکا بسیار حیاتی بوده است و به همین دلیل آمریکا هیچ وقت در برابر تحولات و افزایش قدرت ایران بی تفاوت نبوده است، ایران نیز توانست با افزایش نفوذ ژئوپلیتیکی خود در منطقه، دیگر کشورهای منطقه را در دنبال کردن سیاست های مشابه همراه کند و محور مقاومت را در منطقه شکل دهد.
,وی با تاکید بر اینکه ملت ایران در طول تاریخ، هیچ گاه مرعوب تحریم ها، بدعهدی ها و تهدیدات نظامی آمریکا نشده است، مطرح کرد: آمریکا در تمام طول تاریخ با بدعهدی شناخته شده است و این پیمان شکنی با خارج شدن او از تعهدات برجامی، بار دیگر به جهانیان و کدخدا پرستان سرسپرده داخلی اثبات کرد آمریکا همواره غیر قابل اعتماد است.
,این کارشناس سیاسی با اشاره به اینکه آمریکا با اقدامات ترامپ در حال از دست دادن وجهه خود در جهان است، متذکر شد: ترامپ با ترور شهید حاج قاسم سلیمانی و همچنین با تهدیدات و هتاکی ها به دنبال تضعیف قدرت ایران و ایجاد رعب و ترس در ملت ایران بوده است اما آمریکا باید بداند که وقتی هواپیماهای او در صحرای طبس گرفتار شدند و یا در جنگ ۸ ساله که درحمایت از رژیم بعث عراق وارد کارزار با ایران شد و مستقیم شناورهای اقتصادی و تجاری ایران را مورد هدف قرار داد و یا زمانیکه سربازانش درخلیج همیشه فارس خودشان را خیس کردند همه این ها را بارها با خود تکرار کند که ابهت قدرت پوشالی امریکا در منطقه و خصوصا برای ایران از بین رفته است و کسانیکه هنوز به اقتدار امریکا دلبسته هستند دل به سرابی بیش نبسته اند.
,وی با تأکید بر اینکه اقتدار و مقابله با سیاست های وحشیانه آمریکا تنها راه مقابله با سیاست های ابلهانه ترامپ و اجانب است، بیان کرد: دلاورمردان سپاه ایرانی در طول تاریخ بارها با تحقیر قدرت امریکا با زدن امثال گلوبال و عین الاسدهای امریکایی و رفتن تا بیخ گوش حیاط خلوت امریکا یعنی ونزوئلا، پاسخی در خور و متناسب با اقدامات نابخردانه آمریکا داده اند و در عین حال از بروز جنگ نیز جلوگیری کرده اند و امثال او تاکنون نتوانسته اند هیچ غلطی کنند.
,عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در پایان با اشاره به اینکه سیاست ترامپ در مقابل ایران فشار حداکثری و محدود کردن هر چه بیشتر روابط کشورها با جمهوری اسلامی ایران است، خاطر نشان کرد:سیاست اصلی رئیس جمهور آمریکا فشار و تحریم های همه جانبه و حداکثری علیه ایران است اما تمام دنیا باید بداند که آمریکا نزد ایران هیچ ابهت و قدرتی ندارد و هر اقدامی از جانب او بارها تاوان و انتقام سختی از جانب ایران داشته است و کشورهای دیگر اسلامی هم اگر راهبردی مقتدرانه همچون رهبر معظم انقلاب اسلامی و بصیرت و هوشیاری ملت ایران در برابر آمریکا را داشته باشند هیچ گاه مغلوب و مرعوب این طبل توخالی نخواهند شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه