معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش:

مراسم سیزده آبان با رویکرد متفاوت در فضای مجازی برگزار می‌شود

مراسم سیزده آبان با رویکرد متفاوت در فضای مجازی برگزار می‌شود
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش بابیان اینکه مراسم سیزده آبان در فضای مجازی با رویکرد متفاوت برگزار می‌شود، گفت: پویش مجازی دانش‌آموزان، پاسخ دندان‌شکنی به دشمنان خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش در نشست مرحله سوم نهضت کمک مؤمنانه با عنوان «پویش لبخند رضایت» که صبح امروز در ساختمان زنده‌یاد علاقه‌مندان وزارت آموزش‌وپرورش برگزار شد، گفت: در حوزه پرورشی و فرهنگی، آموزش‌وپرورش دغدغه بزرگ دارد که در این رابطه باقدرت مقوله پرورش را دنبال می‌کنیم. به‌طوری‌که با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری در حوزه مسائل پرورشی دانش آموزان، برای این مقوله مهم برنامه‌ریزی کرده و از طریق فضای مجازی، بخش‌های مختلفی را طراحی و اجرا می‌کنیم.

وی افزود: در حوزه پرورشی ازلحاظ زوایای مختلف، برنامه‌ریزی خوبی دیده نشده است و اکنون دچار عقب‌افتادگی هستیم که باید با برنامه‌های مستمر و نوآورانه به جبران بپردازیم که اکنون در فضای مجازی در سامانه شاد، بخش‌های مختلف و متنوعی را برای دانش آموزان طراحی و فعال کرده‌ایم که مورد استقبال قرارگرفته است.

کاظمی تصریح کرد: مقوله  تربیت، مأموریت همه آموزش‌وپرورش است و ما باید از تجربیات میدانی بسیج فرهنگیان بهره‌برداری کرده و به‌کل جامعه دانش‌آموزی کشور تزریق کنیم. از طرفی باید بگویم
با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری در جلسه ستاد ملی کرولا، مسئله مشارکت همه‌جانبه مردم از اهمیت بسزایی برخوردار است که ما باید این مقوله را در برنامه‌های پرورشی و فرهنگی دانش آموزان موردتوجه قرار دهیم به‌طوری‌که از ظرفیت تمامی معلمان و نیروهای علمی در همه استان‌ها در قالب بسیج از آن‌ها استفاده کنیم.

وی ادامه داد: یکی از اولویت‌های معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش این است که زمینه مشارکت همه اقشار جامعه مثل دانش‌آموزان، معلمان و خانواده‌ها را فراهم کنیم که این‌یک کار فرهنگی مهم و بزرگ در جغرافیای ادارات تحت پوشش ماست همچنین تمرکز بر آموزش از دیگر برنامه‌های اجرایی است  که باید گروه‌های جهادی آموزش محور فعال شوند به‌طوری‌که ما در حال تلاش هستیم ضریب آموزش را در قالب شبکه شاد به ۱۰۰ درصد برسانیم که در این راه باید گروه‌های بسیج سازمان فرهنگیان  مشارکت کنند.

کاظمی اضافه کرد: انگیزه بخشی به معلمان از برنامه‌های مهم دیگر است زیرا باید توجه کنیم که آن‌ها شبانه‌روزی به تولید و ارائه محتوا می‌پردازند. نباید حمایت از  معلمان جهادگر از چشم مدیران دور بماند. از طرفی پر کردن خلأهای آموزشی و تشکیل گروه‌های جهادی در کمک به کادر درمان و بخش‌های مدیریتی و همچنین کمک به خانواده‌های آسیب‌دیده ازجمله اولویت‌های ما هستند. این موضوع در حالی است که برای بالا بردن تاب‌آوری معلمان در شرایط سخت شیوع بیماری کرولا باید بسیج فرهنگیان برنامه‌ریزی خاص داشته باشد زیرا زحمات معلمان باید دیده شود که این مقوله از وظایف بسیج فرهنگیان است.

وی افزود: از معاونان پرورشی و فرهنگی در همه ادارات و مناطق مختلف کشور انتظار و توقع دارم در کنار بسیج فرهنگیان پشتیبانی میدانی کنند و اقدامات عملیاتی و اجرایی در مناطق مختلف را انجام دهند.

کاظمی خاطرنشان کرد: امسال مراسم سیزده آبان در فضای مجازی با رویکرد متفاوت خواهد بود زیرا باید پاسخ دندان‌شکنی به دشمنان دهیم که در این رابطه پویش‌های مختلف در نمایان ساختن چهره واقعی آمریکا و آشنایی دانش‌آموزان با توطئه‌های دشمنان برنامه‌ریزی‌شده است که این پویش‌ها در سطح استان‌ها فعال هستند.

انتهای پیام/ا

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه