logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تاثیر پیروزی جمهوری‌خواهان بر مذاکرات

تاثیر پیروزی جمهوری‌خواهان بر مذاکرات
روزنامه واشنگتن‌پست در ستون «رایت ترن» خود نوشته است که پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره و کسب اکثریت سنا از سوی آن‌ها، سیاست آمریکا در مذاکرات هسته‌ای را تغییر می‌دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از فارس، روزنامه «واشنگتن‌پست» روز سه‌شنبه در مطلبی به قلم «جنیفر رابین»، به انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا اشاره کرده و نوشته است در صورتی که جمهوری‌خواهان موفق شوند کنترل سنا را نیز به دست گیرند، سیاست آمریکا در قبال ایران دچار تغییر می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


در ابتدای این گزارش که در بخش «رایت ترن» (Right Turn) که همواره حاوی مطالبی نزدیک به دیدگاه‌های نئوکان‌ها است، انتشار یافته، آمده است: «در حالی که دموکرات‌ها همچنان اهمیت انتخابات میان‌دوره‌ای را انکار می‌کنند، یکی از مباحثی که قطعا با به اکثریت رسیدن جمهوری‌خواهان در سنا دچار تغییر می‌شود، بحث ایران خواهد بود.»

رابین می‌افزاید: «قانونگذاران می‌توانند با تعیین حداقل‌های مدنظر خود برای رفع تحریم‌ها، خود را از پذیرش یک توافق غیرقابل قبول برهانند. دست کم، این حداقل‌ها باید شامل مسدود کردن قابل راستی‌آزمایی مسیرهای اورانیوم و پلوتونیوم ایران به سمت یک سلاح هسته‌ای و اعمال بازرسی‌های فشرده و رژیم راستی‌آزمایی‌ای باشد که بتواند اطمینانی معتبر فراهم آورد مبنی بر اینکه ایران نه در عیان و نه در خفا در حال ساخت سلاح هسته‌ای نیست.»

نویسنده این یادداشت به طرح «مارک کرک» و «رابرت منندز» سناتورهای آمریکایی بر تصویب تحریم‌های مشروط علیه ایران اشاره کرده و نوشته است که این طرح باید بار دیگر معرفی شود، تا در صورتی که مذاکرات تمدید شد و ایران به توافق موقت پایبند نبود، تحریم‌های تازه‌ای اعمال‌ شود.

نویسنده این مطلب از این حد هم پیشتر رفته و نوشته است که کنگره‌ای که به طور کامل در اختیار جمهوری‌خواهان باشد، می‌تواند بودجه وزارت دفاع را بار دیگر افزایش داده و ضمنا خواستار اخراج مقام دولتی‌ای شود که به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی توهین کرده است.

نشریه آتلانتیک دو هفته قبل گزارش داد که یک مقام آمریکایی نتانیاهو را «بزدل» و «حقیر» خوانده که همین امر تنش‌هایی تازه‌ای را در روابط تل‌آویو و واشنگتن ایجاد کرد.

انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا روز سه‌شنبه آغاز شد و در صورتی که جمهوری‌خواهان ۶ کرسی جدید به دست آورند، کنترل سنا را علاوه بر مجلس نمایندگان به دست می‌گیرند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه