در جلسه ای با حضور مسئولان جنوب استان کرمان عنوان شد؛

تاکید نماینده ۵ شهرستان جنوبی کرمان بر رفع قانون تداخل اراضی کشاورزی

تاکید نماینده ۵ شهرستان جنوبی کرمان بر رفع قانون تداخل اراضی کشاورزی
منصور شکرالهی با ابراز امیدواری از دریافت اسناد اراضی مردم تا پایان سال بر رفع قانون تداخل اراضی کشاورزی شهرستان‌های جنوبی کرمان تاکید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ با حضور منصور شکرالهی نماینده مردم پنج شهرستان جنوبی در مجلس شورای اسلامی، جباران مسئول کاداستر کشور، مدیرکل منابع طبیعی و امور اراضی جنوب کرمان، مدیران جهاد، منابع طبیعی و ثبت اسناد و املاک پنج شهرستان جنوبی، جلسه ای در خصوص قانون رفع تداخل اراضی کشاورزی و مسکونی به میزبانی دانشگاه آزاد کهنوج برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,

منصور شکرالهی نماینده مردم جنوب کرمان در این جلسه با بیان اینکه مقرر شد هر هفته کارگروه های لازم در شهرستان ها برگزار شوند، افزود: این کارگروه ها گزارشات را به کمیسیون ارسال و پس از بررسی و جمع بندی اسناد اراضی مردم صادر می شوند.

,

وی ضمن ابراز امیدواری از دریافت اسناد اراضی برخی از مردم تا پایان سال گفت: قانون رفع تداخل اراضی دیگر آن پیچ و خم های اداری را ندارد و کارگروهی که در این رابطه تشکیل شده با نظارت بنده است و مسئولان امر موظف به اراده خروجی در نتیجه این جلسات هستند.

,

لازم به ذکر است نحوه اجرای قانون رفع تداخل اراضی کشاورزی از اهمیت زیادی برخوردار است و لازمه اجرای آن دقت و انجام کار با سرعت و هماهنگی بیشتر بین دستگاههای اجرایی است.

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه