رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرسین:

چهار میلیارد و نهصد میلیون تومان در قالب تسهیلات کرونایی در هرسین پرداخت شد

چهار میلیارد و نهصد میلیون تومان در قالب تسهیلات کرونایی در هرسین پرداخت شد
شهبازی گفت: تا این لحظه چهار میلیارد و نهصد میلیون تومان در قالب تسهیلات کرونایی در هرسین پرداخت شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اصغر شهبازی در خصوص وضعیت پرداخت تسهیلات کرونایی در شهرستان هرسین در گفتگو  با خبرنگار دیوانگاه اظهار داشت: پرداخت تسهیلات کرونایی توسط بانک های عامل در هرسین در حال انجام است و تا این لحظه حدود 4میلیاردو نهصدو هفتاد میلیون تومان به متقاضیان پرداخت شده است.

وی افزود:حدود673طرح در قالب تسهیلات کرونایی به صورت خویش فرمایی و کارفرمایی به ثبت رسیده است و در حال حاضر حدود 2میلیارد تومان در نوبت پرداخت به متقاضیان است که البته مساعدت و همکاری بیشتر بانک های عامل را می طلبد.

رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرسین خاطرنشان کرد: سامانه ثبت نام تسهیلات کرونایی همچنان باز است و متقاضیان می توانند با توجه به دارا بودن شرایط تعریف شده در این سامانه ثبت نام کنند و از تسهیلات موجود بهره مند شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیوانگاه ,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه