logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بیماران کرونا روی تخت بیمارستان بیمه می شوند

بیماران کرونا روی تخت بیمارستان بیمه می شوند
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت با تاکید بر عزم دولت در حمایت از طبقه محروم جامعه گفت: سازمان بیمه سلامت، بیماران کرونایی بدون بیمه را تحت پوشش قرار می دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد مهدی ناصحی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت،  با اشاره به حمایت های سازمان بیمه سلامت از بیماران کرونایی با هدف ارائه خدمات مناسب و با کیفیت گفت: افراد بسیاری در کشور فاقد هرگونه بیمه درمانی هستند و ممکن است این افراد در دوران شیوع کرونا به این بیماری مبتلا شوند، لذا با هدف کاهش مشکلات بیماران و تسهیل در ارائه خدمات به افراد مبتلا به کرونا، بیماران کرونایی روی تخت بیمارستان بیمه شده و از خدمات مورد نیاز خود در بیمه سلامت استفاده می کنند.
 
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت، با بیان اینکه در دوران شیوع کرونا دفترچه های بیمه همگانی به صورت رایگان و بدون انجام ارزیابی وسع در اختیار مردم قرار می‌گیرد افزود: بی تردید این سیاست بیمه‌ای تا پایان دوره کرونا ادامه داشته و پس از آن طبق برنامه و آیین نامه جدید طرح ارزیابی وسع اصلاح می‌شود.
 
وی با تاکید بر لزوم کاهش تردد بیمه شدگان جهت تمدید دفترچه های درمانی در دفاتر پیشخوان گفت: برای تمدید دفترچه های بیمه سلامت در شرایط کرونا به هیچ عنوان نیاز به مراجعه حضوری نیست و این مسئله در ستاد مقابله با کرونا تصویب شده است.
 
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت، با اشاره به نگاه حمایتی دولت به طبقه محروم جامعه در زمینه ارائه پوشش های رایگان بیمه‌ای تصریح کرد: بیمه سلامت با ارائه این راهکار کوشیده است تا برای افرادی که از تمکن مالی مناسب برخوردار نیستند، چتر حمایتی مناسبی را تدارک ببیند؛ مشمولان این طرح برای درمان‌های پایه نظیر مراجعه به پزشکان خانواده و مراکز درمانی بخش دولتی می توانند از خدمات بیمه سلامت با تعرفه دولتی استفاده کنند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه