جزئیات نشست فراکسیون مردمی انقلاب اسلامی؛

قالیباف: سرمایه‌های بورس باید به سمت تولید هدایت شود

قالیباف: سرمایه‌های بورس باید به سمت تولید هدایت شود
نایب رئیس فراکسیون مردمی انقلاب اسلامی مجلس گفت: رئیس مجلس با بیان اینکه بورس باید قابلیت نقدشوندگی داشته باشد عنوان کرد که سرمایه‌های بورس باید به سمت تولید هدایت شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به نشست امروز عصر مجمع عمومی فراکسیون مردمی انقلاب اسلامی مجلس،‌ گفت:‌ در این جلسه که با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس و عضو ناظر مجلس در سازمان بورس و همچنین تعدادی از کارشناسان این سازمان برگزار شد، مشکلات موجود در بورس مورد بحث و بررسی قرار گرفت. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی افزود: در این نشست ضمن آسیب‌شناسی بازار بورس و رفع ایرادات آن و همچنین حمایت از این بازار تأکید شد.
,
 
,
نایب رئیس فراکسیون مردمی انقلاب اسلامی مجلس اظهار داشت: در این جلسه رئیس مجلس عنوان کرد که بورس باید قابلیت نقدشوندگی داشته باشد و مردم هر زمان که بخواهند بتوانند سرمایه و پولشان را دراختیار بگیرند. 
,
 
,
میرتاج‌الدینی خاطرنشان کرد: رئیس مجلس تأکید کرد که سرمایه‌های بورس باید به سمت تولید هدایت شود و بتوان از این سرمایه برای رونق تولید بهره گرفت.
,
 
,
وی افزود: قالیباف همچنین اظهار داشت که باید خلأها و موانع قانونی بورس در مجلس برطرف شود و اگر نیاز به قانونگذاری جدید در این زمینه وجود دارد، مصوبات جدیدی را در این باره در مجلس داشته باشیم.
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه