دیدار رئیس فدراسیون کشتی با استاندار، اعضای هیأت کشتی و مربیان شهرستان های آذربایجان شرقی، فرمانده سپاه و مسئولان شهری تبریز
دبیر: توجه زیاد به فوتبال باعث از بین رفتن ورزش های دیگر می شود/ اگر قرار باشد در خانه کشتی بنشینم، اتفاقی نخواهد افتاد
رئیس فدراسیون کشتی در ادامه سفر خود به استان آذربایجان شرقی با استاندار این استان، اعضای هیأت کشتی و مربیان شهرستان های آذربایجان شرقی و فرمانده سپاه تبریز دیدار کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی که برای بررسی مشکلات کشتی استان آذربایجان شرقی دیروز راهی شهر تبریز شده بود، ظهر امروز با محمدرضا پورمحمدی استاندار دیدار کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,رئیس فدراسیون کشتی در این جلسه به اشاره به نیاز حمایت استانداری و سایر دستگاه های مربوطه از کشتی استان گفت: در اینجا توجه به رشته فوتبال خیلی خوب است اما توجه زیاد به این رشته، باعث می شود تا رشته های دیگر عقب بمانند و از بین بروند و باید نگاه ویژه ای به کشتی بعنوان ورزش ملی کشور و پرافتخارترین رشته ی ورزشی ایران در میادین المپیک و جهانی بشود.
,استاندار آذربایجان شرقی نیز در ادامه ضمن حمایت از رشته کشتی تصریح کرد: اداره کل ورزش و جوانان و هیأت کشتی استان جمع بندی داشته و نیازهای خود را به استانداری ارائه دهند تا پیگیری های لازم از سوی ما انجام شود.
,وی ادامه داد: آقای بهتاج مدیرکل ورزش و جوانان استان مسئول پیگیری مشکلات و نیازهای کشتی در استان باشد و هر موردی بود جهت پیگیری به اطلاع ما برساند.
,*دبیر: هرچقدر هیأت های استان های ما قوی باشند، تیم ملی قدرتمندی خواهیم داشت
, *دبیر: هرچقدر هیأت های استان های ما قوی باشند، تیم ملی قدرتمندی خواهیم داشت,رئیس فدراسیون کشتی در ادامه حضورش در استان آذربایجان شرقی، بعد از ظهر امروز (پنج شنبه) جلسه ای را با اعضای هیأت های کشتی شهرستان ها و مربیان استان آذربایجان شرقی برگزار کرد.
,دبیر در این جلسه که ایوب بهتاج مدیرکل ورزش و جوانان و علی علیزاده رئیس هیأت کشتی استان آذربایجان شرقی نیز حضور داشتند، گفت: هدف من از حضور در استان ها این است که از نزدیک مشکلات کشتی در استان ها را بررسی کنم و با روسای هیأت کشتی شهرستان ها دیدار داشته باشم چراکه اگر آن ها فعال باشند و در راه کشتی پیشقدم شده و وقت بیشتر بگذارند تا آمار کشتی گیران بالا رود، خود به خود پیشرفت را در کشتی کشور خواهیم دید و معتقدم که هیأت های کشتی در این زمینه خیلی اثرگذار هستند.
,رئیس فدراسیون کشتی تأکید کرد: باور دارم اگر قرار است در کشتی ایران اتفاقی بیافتد این نیست که من بنشینم در خانه کشتی و آن اتفاق بیافتد. من باید در کل کشور بگردم و هیأت های کشتی را تقویت کنم و اگر هیأت کشتی استان ها قوی بشوند در آینده تیم ملی قوی خواهیم داشت.
,در این جلسه نفرات حاضر اعلام کردند که کشتی استان از مشکلات مالی و آموزشی رنج می برد و همچنین در بحث مربیان کاربلد و در سطح بالا نیز کمبود احساس می شود که قرار شد در مسائل مالی اداره کل ورزش و جوانان به کشتی استان کمک کند و فدراسیون کشتی نیز در مورد برگزاری کلاس های آموزشی و اردوها در استان آذربایجان شرقی اقدام کند.
,*جلسه دبیربا فرمانده سپاه تبریز؛ سالن ورزشی سپاه در اختیار هیأت کشتی قرار می گیرد
, *جلسه دبیربا فرمانده سپاه تبریز؛ سالن ورزشی سپاه در اختیار هیأت کشتی قرار می گیرد,در ادامه حضور رئیس فدراسیون کشتی در استان آذربایجان شرقی، بعد از ظهر امروز (پنج شنبه) جلسه ای با سرهنگ عبداله شادی فرمانده سپاه تبریز در مورد همکاری های مشترک بین هیأت کشتی استان و سپاه تبریز برگزار شد.
,در این جلسه که با حضور علی علی زاده رئیس هیأت کشتی استان برگزار شد، تفاهم نامه همکاری بین هیأت کشتی و سپاه تبریز به منظور حمایت از کشتی استان به امضاء رسید.
,همچنین مقرر شد یک سالن ورزشی سپاه استان به صورت اختصاصی بعنوان خانه کشتی در اختیار هیأت کشتی استان قرار بگیرد تا تمرینات کشتی در آن برگزار شود.
,
دیدار دبیر با مسئولان شهری تبریز؛ تحویل خانه کشتی به هیأت کشتی استان
رئیس فدراسیون کشتی در ادامه حضورش در استان آذربایجان شرقی، بعد از ظهر امروز با مسئولان شهری تبریز دیدار و گفت و گو کرد. در این جلسه شهرام دبیر رئیس و دکتر علی آجودان زاده نایب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز، ایرج شهین باهر شهردار تبریز، ایوب بهتاج مدیرکل ورزش و جوانان و علی علی زاده رئیس هیأت کشتی آذربایجان شرقی حضور داشتند.
علیرضا دبیر در این جلسه به مسئولان شهری تبریز گفت: دست شهرداری ها برای کمک به ورزش کشتی به دلیل داشتن بودجه و امکانات لازم باز است و شما نیز می توانید کمک های مؤثری به رشد و پیشرفت کشتی در استان آذربایجان شرقی داشته باشید.
مسئولین شهری حاضر در این جلسه نیز قول دادند تا پایان این هفته در منطقه جنوبی تبریز یک خانه کشتی را تجهیز و تحویل هیأت کشتی استان بدهند.
همچنین در این نشست تفاهم نامه کمک مالی به هیأت کشتی استان به امضاء رسید و مقرر شد یک کارگروه بین شورای شهر، شهرداری، اداره کل ورزش و جوانان و هیأت کشتی استان تشکیل و راهکارهای کمک به کشتی استان بررسی و اجرایی شود.
, دیدار دبیر با مسئولان شهری تبریز؛ تحویل خانه کشتی به هیأت کشتی استان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه